BİK'ten, Vanlı gazetecilere eğitim sertifikası...

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından hazırlanan, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından desteklenen 'Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi' eğitimine katılan Vanlı gazeteciler sertifikalarını aldı.

BİK'ten, Vanlı gazetecilere eğitim sertifikası...

BİK ve DAKA paydaşlığında iki ay önce düzenlenen ‘Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi' eğitimine katılan gazetecilere sertifikaları verildi.

Söz konusu seminerde reklam sektöründe yer almak isteyen ve bu alanda mesleki hedefleri olan yerel gazetecilere, ihtiyaç duyacakları temel donanımı kazandıracak, reklam kavramına dair eğitimler verilmişti.

Van'da düzenlenen ve bölge illerden gazetecilerin katıldığı seminerde konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, gelinen son süreçte dijitalleşen dünyada yerel basının bu teknolojiye ayak uydurması gerektiğini ifade etmişti.

Basın İlan Kurumu İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel, BİK Kurumsal Müdürü Türker Çeltik ve BİK İnsan Kaynakları Şefi Cenk Koray Doğan tarafından verilen eğitimlerde, dijitalleşmenin önemine vurgu yapılmıştı.

Eğitim seminerine katılım sağlayan bölge illerdeki gazeteciler, gecikmeli de olsa sertifikalarını aldı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29