BBP ve Alperen Ocakları heyetinden AFAD'a ziyaret…

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları İl heyeti, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

BBP ve Alperen Ocakları heyetinden AFAD'a ziyaret…

  Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammed Nur Kaya tarafından, AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’i ziyaret etti.

  Söz konusu ziyarette; Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı’nın talimatı ile her ilde kurulmasına karar verilen Alperen Arama Kurtarma Ekibinin kurulması çalışmaları konuşuldu.

  Alperenler’in her kulvarda yaptığı güzel çalışmalarını Arama Kurtarma ekibinde de gerçekleştireceklerine inancının tam olduğunu bildiren AFAD İl Müdürü Körpeş ise, Sivil Toplum Kuruşuşlarının, Afad ile yaptıkları ortak çalışmalar ile profesyonel bir şekilde hizmet edebilmelerini sağlayacaklarını belirtti.

  Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammet Nur Kaya, “Genel Başkanımız Samet Bağcı’nın talimatı ile her ilde kurulmasına karar verilen Alperen Arama Kurtarma Ekibinin İlimizde kurulması çalışmaları ile ilgili Van Afad İl Müdürü Sayın Ali İhsan Körpeş’i makamında ziyaret ettik” dedi.

  Van İl Başkanı Muhammed Nur KAYA gerçekleştirilen ziyarette, yeni atanan İl Müdürüne hayırlı olsun temennisinin ardından, Arama Kurtarma Ekibi hakkında bilgi verdi.

  Online eğitimlerin akabinde, Afad İl Müdürlüğünün belirttiği eğitim takvimine göre eğitimleri tamamlayıp, bir an önce hazır hale geleceklerini belirtti.

  Ziyarette Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya’nın yanı sıra; Alperen Ocakları Arama Kurtarma Ekibinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Metehan Özdağ, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taha Öztürkçü ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sefa Ersöz Akıncı hazır bulundu.

  Ziyaretin akabinde Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mevlüt Kaya, Afad İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’in hat sanatı ile isminin yazılı olduğu tablo takdiminde bulundu.

  Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya ise ziyaret anısına Alperen Ocakları Dergisi takdiminde bulundu.

  Hatıra fotoğrafı çekimi akabinde ziyaret son buldu.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29