BBP Özalp İlçe Başkanı Ali Arslan…

Büyük Birlik Partisi Özalp İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ali Arslan İlçe Başkanı seçildi.

BBP Özalp İlçe Başkanı Ali Arslan…

Büyük Birlik Partisi Partisi Özalp ilçe binasında gerçekleştirilen kongreye; Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cebrail Kaya, Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Gezer, İpekyolu İlçe Başkanı Metehan Özdağ, Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya ve partililer katıldı.

Kongreye tek aday Ali Arslan için delegeler oy kullandı.

Özalp İlçe Başkanı Ali Arslan'ın yaptığı selamlama konuşmasının akabinde, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya kürsüye çıktı.

Kaya yaptığı konuşmada, diğer partilerden farkı, bir dava hareketi olan Büyük Birlik Partisinin Lider Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu 30 yıllık bir dava hareketi olduğunu  belirtti.

Kaya, Genel Başkan Mustafa Destici'nin her türlü sıkıntı ve zorluklara rağmen önderliğini yaptığı Partiyi, layık olduğu yere getirmek için bütün çaba ve gayretleri ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kaya, "Alperenlik şuuru ile nerede bir mazlum varsa yanlarında, nerede bir zalim varsa karşılarında durmayı şiar edindik. Doğruyu düşmanımız bile yapsa doğrusuna doğru, yanlışı babamızın oğlu bile yapsa, yanlışına yanlış diyebilen bir hareketiz" şeklinde konuştu.

Özalp İlçe Başkan adayı Ali Arslan herkese teşekkür eden bir konuşma yaptı, tek liste halinde gerçekleştirilen kongre akabinde esnaf ziyareti ile Özalp programı son buldu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29