BBP heyetinden İnşaat Fuarı'na ziyaret…

Büyük Birlik Partisi (BBP) Van İl Başkanlığı heyeti, önceki gün kapılarını açan İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı'nı ziyaret etti.

BBP heyetinden İnşaat Fuarı'na ziyaret…

Van'da önceki gün kapılarını açan ve 21 Nisan'a kadar sürecek olan İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı, ilk gün yoğun ilgi gördü.

Fuarı vatandaşların yanı sıra, siyasetçiler de ziyaret etti.

İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı'nı ziyaret eden BBP Van heyeti, buradaki firmaları ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.

BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Başkan Yardımcısı İlhami Dalgın ve parti yöneticileri söz konusu stantları tek tek ziyaret etti. Başkan Kaya, fuarların kente büyük fayda sağladığını açıklayarak, "İlimizde Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde dün açılışı yapılan İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı'nı parti teşkilatı olarak ziyaret ettik. Söz konusu fuar bildiğiniz gibi, 4 gün boyunca devam edecek.  İnşaat sektöründe faaliyet gösteren tedarikçi firmaların, gayrimenkul, mobilya-dekorasyon firmalarının buluşacağı fuarda, yeni iş birliklerinden doğacak etkileşim ile yerel piyasanın canlanması hedefleniyor. 21 Nisan tarihine kadar kapıları açık olan fuarda stantları gezip, firmalardan bilgi aldık. Bu tür fuarların ilimiz ekonomisine fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan BBP İl Başkan Yardımcısı İlhami Dalgın ise, "Fuarda, birçok firmayı olduğu gibi, oyna zamanda Erdem Kapı ve Kapak Firmamızı da ziyaret edip, firma sahipleri ile güzel sohbetler ettik. Ben de bu tür fuarların ilimize önemli faydalarının olduğunu belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİTEKDUR

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER