BBP Başkale İlçe Kongresi yapıldı

Van'ın Başkale İlçesi'nde Büyük Birlik Partisi'nin ilçe kongresi yapıldı. Kongreye; Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya ve partililer katıldı.

BBP Başkale İlçe Kongresi yapıldı

Büyük Birlik Partisi'nin tamamlanmayan ilçe kongreleri yapılıyor. Başkale ilçesinde de yapılan kongre ile yeni başkan belirlendi. Delegeler kongrede tek aday olan Ebubekir Demir için oy kullandı.

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, yaptığı konuşmada Genel Başkan Mustafa Destici'nin selamlarını partililere iletti.

Kaya, "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun belirttiği gibi hak bir davanın neferiyiz, bizim hareketimiz bir inanç hareketidir, geçmişten günümüze kadar tertemiz mazisi olan herhangi bir ihanete ortak olmadan siyasetteki yerini koruyan davamıza fert fert sahip çıkarak hak ettiği yere gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız gerekir" dedi.

İlçe Kongresi Başkale İlçe Başkanı olarak seçilen Ebubekir Demir'in partililere yönelik yaptığı teşekkür konuşması akabinde son buldu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER