Başkan Vekili Aydın’dan, başarılı sporcuya ödül

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, 10-22 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan Avrupa Gençler Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü olan Vanlı Ahmet Pekel ile beraberinde Antrenörü Ayhan Öz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Sancar’ı makamında kabul etti.

Başkan Vekili Aydın’dan, başarılı sporcuya ödül

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Boks Sporcusu Ahmet Pekel ulusal ve uluslararası birçok kategoride milli formayla büyük başarılara imza atmasının ülkemiz ve İpekyolu ilçemiz adına mutluluk verdiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın, 2022 Avrupa Gençler Boks Şampiyonası’na katılarak şampiyonluğu hedefleyen milli boksörü ödüllendirdi.

Aydın, sporcunun başarısında büyük emekleri olan Boks Antrenörü Ayhan Öz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Sancar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Antrenör Öz ise her zaman ve her koşulda desteklerini esirgemeyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a teşekkürlerini arz etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29