Başkan Vekili Aydın, ilçede incelemelerde bulundu

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, ilçede bir dizi incelemelerde bulunarak, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Vekili Aydın, ilçede incelemelerde bulundu

Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak atanan İhsan Emre Aydın, İpekyolu Belediyesi çalışma sahalarında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

İpekyolu Belediyesi’ne bağlı İcracı birim müdürlüklerince, sahada gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Aydın, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Başkan Vekili Aydın, kamu Kurumlarını ziyaret ederek, kurum yetkililerini kabul etti.

Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, İpekyolu ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Kurum yetkililerinden çalışma alanları ile ilgili ilçenin genel durumu, ekonomik yapısı, sorunlar, ihtiyaçlar ve çözüm noktaları konularında brifing alan Aydın, çalışmaların aksatılmadan sürdürülmesi talimatını verdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın, makamında kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, Belediye Başkanları ve STK temsilcilerini kabul etti. Ziyaretçilerin hayırlı olsun temennilerine teşekkür eden Aydın, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER