Başkan Türkmenoğlu'na, 'Geçmiş olsun' dilekleri…

Geçtiğimiz gün koronavirüs testi pozitif çıkan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğu’na; akrabaları, yakınları, sevenleri, siyasiler ve parti mensupları geçmiş olsun dileklerini sürdürüyor.

Başkan Türkmenoğlu'na, 'Geçmiş olsun' dilekleri…

    Koronavirüse yakalanan ve evinde karantinaya alınan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğu’na birçok kişiden geçmiş olsun dilekleri iletiliyor.

    Özellikle sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları yayınlayan sevenleri, Türkmenoğlu’nun bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor.

    Dünyayı kasıp kavuran, dünya ekonomilerini felç eden koronavirüs salgını bir yandan can almaya devam ederken, öte yandan söz konusu hastalığa yakalananların bazıları ise bu hastalığı büyük zorluklarla atlatıyor.

    Son zamanlarda ilimizde de birçok siyasetçi, işadamı, gazeteci, STK temsilcisi koronavirüse yakalanırken, son olarak AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun da testi pozitif çıkmıştı.

    Başkan Türkmenoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının duyulması üzerine birçok kişi geçmiş olsun mesajları yayınladı ve Başkan Türkmenoğlu’nun biran önce sağlığına kavuşması için dua etti. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29