Başkan Türkmenoğlu: 2021 AK Parti'nin altın yılı olacak

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, telekonferans üzerinden yeni yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Türkmenoğlu 2021 yılının AK Parti’nin altın yılı olacağını vurguladı.

Başkan Türkmenoğlu: 2021 AK Parti'nin altın yılı olacak

    Telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 2021 yılının sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

   2021 yılının AK Parti için ‘altın yılı’ olacağını belirten Başkan Türkmenoğlu,  “Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta malumunuz kıymetli Van Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız, değerli AK Parti yöneticilerimiz, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, İl Koordinatörümüzle birlikte 2020 yılı sonu değerlendirmesinde bulunmuş, verimli bir toplantı gerçekleştirmiştik” ifadelerini kullandı.

   “MEMLEKETİMİZE YAKIŞAN HİZMETLERİ YAPMAK İSTİYORUZ”

    AK Parti’de görev alan herkesin değerli olduğunu belirten Başkan Türkmenoğlu “2021 yılına özel çalışma programı (Stratejik Eylem Planı) doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Bu stratejik eylem planımız 2021 yılı AK Parti teşkilatlarımızın bir yıl boyunca ne yapması gerektiği,  hangi plan ve programlar dahilinde hareket edeceğimizi gösteren bir rapordur. AK kadrolarımızda görev alan tüm arkadaşlarımız birbirinden kıymetli ve tecrübelidirler. Şartlar ne olursa olsun, verilecek görevleri en iyi şekilde yapacaklarından eminim. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatında Van’ımızdan  övgü ile bahsetmektedir. Görkemli bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Olağan Van İl Kongremizde Cumhurbaşkanımızın büyük teveccühlerine mazhar olmuştuk. Bu sorumluluk bilinciyle yapacağımız çalışmalarda memleketimize yakışan hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.

   "TEŞKİLATIMIZIN FİKİR VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR"

   2021 yılında yapılacak olan çalışmalarda teşkilatın fikir ve önerilerini fazlasıyla önemsediklerine değinen Türkmenoğlu, “ Tüm mahalle başkanlarımız, İlçe başkanlarımız, gençlik teşkilatlarımız, kadın kolları teşkilatlarımız ile sahada etkin hakimiyet kurmalıyız. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek bizim asli görevimizdir. Bunun yanı sıra evde karantina sürecini geçirdiğim dönem içerisinde görev alanlarında çalışmalarıyla bizlere güç katan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefine kilitlenen ve başarıyı kendine şiar edinen bir ekip ruhu halinde çalışacağız. Tek derdimiz hizmettir. Yaptığımız devasa kalıcı hizmetlerimiz ile nasıl dünyaya meydan okuduğumuzu herkes gördü. AK Parti her zaman büyük düşünen bir hizmet partisidir. Van’ın kalkınması, gelişmesi ve her alanda büyümesi bizim yapacağımız çalışmalarla mümkün olacaktır. Her alanda hakimiyetimizi kurarak bir çalışma performansı göstermeliyiz” diye konuştu.

   “50 BİN ÜYEMİZLE İRTİBAT KURARAK HASBİHAL EDECEĞİZ”

   Toplantıda parti üyelikleri konusuna da değinen Türkmenoğlu “Çalışmalarımızı ısrarlı bir şekilde sürdürerek hedefe ulaşacağız inşallah. Yaptığımız 50 bin üye çalışmalarımızdan dolayı Parti Genel Merkezimiz tarafından  AK Parti Van teşkilatımız büyük takdirle karşılanmıştı. Ben dahil olmak üzere partimizde tüm kademelerde görev alan arkadaşlarımız 50 bin üyemizle irtibat kurarak hasbihal edeceğiz. Bu üyelik çalışmalarında, daha iyi neticeler alacağız. 2021 yılı Yönetim Kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29