Başkan Tanış: 2 buçuk yılda 10 yıllık çalışmaya imza attık

Van’ın Gürpınar Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Tanış: 2 buçuk yılda 10 yıllık çalışmaya imza attık

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatları ile ulaşım sıkıntısı çeken kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Birçok mahallede yürütülen çalışmaların kar yağışı öncesi bitirilmesi yönünde talimat veren Başkan Tanış, son 2 buçuk yılda yaklaşık 10 yıllık iş yapıldığını ifade etti.

Zorlu coğrafyaya rağmen ilçede önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tanış, “Tüm çalışma arkadaşlarımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet götürme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Yeni aldığımız iş makinalarıyla birlikte çalışmalarımız artarak devam ediyor. Son 2 buçuk yıla baktığımızda neredeyse 10 yıllık çalışmaya imza attık. Bunu sadece yol yapım çalışmalarımızda değil kültürel ve diğer çalışmalarımızda da görebilirsiniz. Milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29