Başkan Kurukcu: İnternet sorunu halledilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Türk Telekom yetkilileri çağrıda bulundu. Başkan Kurukcu, Erçek’te yaşanan internet bağlantısı sorununun giderilmesi çağrısı yaptı.

Başkan Kurukcu: İnternet sorunu halledilmeli

    Erçek’in yaklaşık 1000 'e yakın okula devam eden ilk ve ortaöğretim ve 400'e yakında üniversiteye hazırlık yapan öğrencisi bulunduğu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, internet bağlantısı olmadığından dolayı öğrencilerin sağlıklı bir şekilde eğitim alamadığını vurguladı.

   

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulanan Başkan Kurukcu, “Sayın Valim ve Türk Telekom yetkilileri: Erçek'te yaklaşık 1000'e yakın okula devam eden ilk ve orta öğretim ve 400'e yakında üniversiteye hazırlık yapan öğrencisi vardır. Türk Telekom İnternet bağlantısı olmadığı için, Van'da birçok yerde olduğu gibi Erçek’te de bu öğrenci kitlesi de uzaktan eğitimi takip edememektedir. Bu durumda öğrenci velilerini kaygılandırmaktadır. Yetkililerden biran önce bu sorunun giderilmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29