Başkan Ergin: Saha çalışmalarımız devam ediyor

Yeniden Refah Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Murat Ergin, seçim olsun olmasın saha çalışmalarını devam ettirdiklerini söyleyerek, "Sahada esnaflarımızdan vatandaşlarımızdan duyduğumuz dinlediğimiz sorun ve sıkıntıları, ilgili birimlere ulaştırarak konunun takipçisi olmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Ergin: Saha  çalışmalarımız devam ediyor

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Göksel Yarız'ın uygun görmesi ve Genel Merkezin oluru ile bir ay önce İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Murat Ergin, Van'ın önemine işaret etti.

Van'ın İpekyolu ilçesinin 336 bin nüfusu, 200 bin seçmeni ve 583 sandığı ile ne kadar önemli olduğuna değinen Murat Ergin, "Türkiye için İstanbul ne kadar önemli ise, Van için de İpekyolu o kadar önemlidir" ifadelerini kullandı.

İpekyolu'nda daha önce yaptığı teşkilatçılık ve seçim çalışmalarının kendisi için tecrübe olduğuna vurgu yapan Ergin, "İpekyolu ilçemizin mahallelerinde uzun yıllar teşkilatçılık ve seçim çalışmaları yaparak çok fazla tecrübe kazandık. Yeniden Refah Partisi İpekyolu ilçe başkanı olarak, İpekyolu ilçemizin büyüklüğüne yakışacak İlçe binası ve kozmopolitik yapısını kapsayacak güçlü bir yönetim kurarak en güzel şekilde temsil edilebilmesi için gayret ediyoruz. Bu süreçte saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Sahada esnaflarımızdan vatandaşlarımızdan duyduğumuz dinlediğimiz sorun ve sıkıntıları İl Başkanımız Göksel Yarız ile birlikte ilgili birimlere ulaştırarak konunun takipcisi olmaya çalışıyoruz. Saha Çalışmalarında gördüğümüz şahit olduğumuz, Halkımızın Yeniden Refah Partisi'ne olan ilgi, alaka ve teveccühlerinin bizlerin çalışma azmini ve heyecanını her geçen gün daha da artırıyor. Yakın zamanda kuracağımız İpekyolu yönetimimiz ile ilçemizin 50 mahallesinde saha çalışmalarına daha fazla yoğunlaşarak, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İlk seçimlerde Van halkımızın desteği ile tarih yazacağımız bir sonuç alacağımıza hep birlikte inanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zafer inananlarındır" şeklinde konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adil Arslan
Adil Arslan - 2 yıl Önce

Başarılar diliyorum saygılar sunarım başkanım

SIRADAKİ HABER