Başkan Berge'den, Gazeteci Deniz'e tebrik plaketi…

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Berge, Yaşar Kemal konulu röportaj ve ‘Mavi Ülkenin İnsanları’ belgeseli ile iki ödül kazanan, Adnan Deniz’i tebrik etti.

Başkan Berge'den, Gazeteci Deniz'e tebrik plaketi…

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Aydın Doğan Vakfı’nın düzenlediği, 31. TGC Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisi Adnan Deniz ve Deniz Zeybek, ‘Yaşar Kemal’ konulu röportaj ile birincilik, yine Yaşar Kemal’i konu edinen ‘Mavi Ülkenin İnsanları’ belgeseli ile ikincilik ödülüne layık görüldü. Röportaj ve belgesel kategorilerinde gelen başarı Van’da sevinçle karşılandı.

   Başkan Berge, Adnan Deniz ve Deniz Zeyrek’e teşekkür etti

   Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, bu güzel başarıyı Van’a kazandıran, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisi Adnan Deniz’e plaket takdim etti. Van’ın adını güzelliklerle duyuranların kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Berge, “Bu temelde ülkemizin önemli üniversiteleri arasında bulunan İstanbul Üniversitesi’nden Van’ın adının Türkiye çapında duyurulması bizler için de bir onur kaynağıdır. Öğrencilerimiz Adnan Deniz ve Deniz Zeyrek’i tebrik ediyoruz” dedi.   

    “Ödüllerimizi Van halkına armağan ediyoruz”

   Adnan Deniz, “İletişim ile edebiyatın ortak paydalarını fark ettim. Yaşar Kemal’in de hem iletişim alanında hem de edebiyat alanında kesişen bir başarıya sahip olmasını özdeşleştirerek bir araya getirdik. Bu ışıkta projelerimizi hazırladık ve proje çıkış noktası da buna dayanıyor. Anadolu kültürünü tepeden tırnağa yansıtan Yaşar Kemal’i işlemek bizler için bir onur kaynağı oldu. Ödüllerimizi Yaşar Kemal’in ruhuna ve Van halkına armağan ediyoruz.” dedi.  

   Milletvekili Arvas ve gazeteciler de tebrik etti

   AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “Van’ımıza böyle güzel başarılar getiren gazeteci kardeşimiz Adnan Deniz’i tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.   

Plaket takdim törenine katılan Gazeteci Van Gölü Haber Genel Yayın Yönetmeni Berat Öner de, Adnan Deniz’i tebrik etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER