Başkan Akman'dan, yeni yıl mesajı...

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını belirterek, “2023 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesi temenni ediyorum” dedi.

Başkan Akman'dan, yeni yıl mesajı...

Başkan Akman yayımladığı mesajında; 2023 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla  Sosyal Belediyecilik alanında her geçen gün Tuşba’nın çıtasını biraz daha yukarı taşıdıklarını anlatan Başkan Akman, “Geleceğin Tuşbasını planlamak ve geliştirmek için ilk gün ki heyecanla çalışarak, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Tuşba’yı Doğu’nun parlayan yıldızı yapma adına; daha yapacak çok işlerinin ve yürüyecek çok yollarının olduğunu bildiklerini vurgulayan Başkan Akman; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e girmeye hazırlanırken yeni yılın, hizmet etmekten onur duyduğumuz siz aziz Tuşba halkına, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER