Başkale'deki voleybol turnuvası tamamlandı

Van'ın Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Gençlik ve İlçe Spor Takımı oldu.

Başkale'deki voleybol turnuvası tamamlandı

İlçede, belediye ve kaymakamlık öncülüğünde başlatılan kurumlar arasındaki turnuvaya 8 Grup halinde 24 voleybol takımı katıldı.

Gençlik Müdürlüğü'ne bağlı spor salonunda gerçekleşen turnuvada final maçı öncesinde üçüncülük maçı Türk Telekom ile Kız Meslek Okulu arasında oynandı.

Final maçı, Gençlik ve İlçe Spor Takımı ile Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Cesurlar Takımı arasında oynandı.

Söz konusu maçı, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, Jandarma Komando Tabur Komutanı jandarma Binbaşı Serdar Bağcı ilçe Gençlik Spor Müdürü ve çok sayıda vatandaş izledi.

Hayli çekişmeli ve bir o kadar zevkli geçen maçı Gençlik ve İlçe Spor Takımı kazanarak turnuvanın şampiyonu olurken, ikinciliği Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Cesurlar Takımı, üçüncülüğü ise Kız Meslek okulu elde etti.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, karşılaşmanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ederek, "Hayırlısıyla birlik ve beraberlik içerisinde kurumlarımız arasında düzenlediğimiz voleybol turnuvası bugün oynanan maçlar ile sona erdi. Bu vesileyle turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve turnuvaya ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NECAT TEYFUN

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER