Başkale Şehir Stadı ve semt sahaları tamamlandı

Başkale İlçesinde spora yapılan dev yatırımla ilçede yapılan bir futbol sahası ve beş adet semt sahası inşaat çalışmaları sona erdi, futbol sahası ve 5 adet semt sahası futbol oynamaya hazır hale getirildi.

Başkale Şehir Stadı ve semt sahaları tamamlandı

     Başkale’deki spor tesislerinin sayısını artırmak ve vatandaşların daha iyi koşullarda spor yapabilmesine sağlamak adına Gençlik Spor Bakanlığı ve Başkale Belediyesi’nin yürüttüğü ortak proje kapsamında spora 12 milyon TL olan dev yatırımla ilçeye1 adet futbol sahası,  5 adet semt sahası,  Kapalı Spor Salonu İle Gençlik Merkezi kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

    Başkale Stadı ve semt sahaları futbol oynamaya hazır hale getirildi. Van Çetin Atacan 1.Amatör A Grubunda mücadele eden Başkale Gençlikspor futbolcuları Başkale Stadı’nda ilk açılış antrenmanını gerçekleştirdi. İlçeye geldiği ilk günden bu yana spora her türlü destek veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak da Başkale temsilcisinin ilk antrenmanını yakından takip etti.

   İlçe futbol sahasında futbolcularla bir araya gelen Başkan Vekili Solak, stadyumda incelemelerde bulunarak antrenmanı izledi. İlçeye futbol sahası kazandırdığı için Başkale Gençlikspor futbolcuları Solak’a teşekkür ederek kendilerine 65 numaralı Başkale Gençlikspor formasını hediye etti.

    Takımın durumu ve çalışmalar hakkında Başkale Gençlikspor Başkanı Kerem Karaman ve Antrenör Kinyas Turan’dan bilgi alan  Başkan Vekilli, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çekildikten sonra stattan  ayrıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER