Başhekim Yavuzer, hastane içi denetimlerini sürdürüyor

S.B.Ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Kamil Yavuzer, beraberindeki hastane başhekim yardımcısı Op. Dr. İsmail Kızıltaş ve hastane yöneticileri ile birlikte hastane içi denetimlerini sürdürüyor.

Başhekim Yavuzer, hastane içi denetimlerini sürdürüyor

S.B.Ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yavuzer beraberindeki Hastane İdarecileri ile sabahın erken saatlerinde ana bina, acil servisler, ortopedi, K.V.C, çocuk yan dallar ve onkoloji bölümlerinin denetimlerini gerçekleştirdi.

Servisleri ve klinikleri gezen Dr. Yavuzer, burada doktorlar başta olmak üzere sağlık çalışanlarından hastaların sağlık sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı.

S.B.Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yavuzer, daha sonra acil servislerde ve kliniklerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, sohbet etti.

Dr. Yavuzer, hastane idaresi olarak amacımız hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve bunun için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Hastaların dilek ve şikayetlerini dinleyen Başhekim Yavuzer, hastaların memnuniyetinin kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Hasta ve yakınları da kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2021, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29