Başhekim Sarıkaya, hastane içi denetimlerini sürdürüyor

S.B.Ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastane içi denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlk olarak SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı İpekyolu Ek Binasının acil servislerini dolaşan Başhekim Sarıkaya, beraberindeki heyet ile birlikte, ameliyathane, fizik tedavi rehabilitasyon servislerini ziyaret etti.

Başhekim Sarıkaya, hastane içi denetimlerini sürdürüyor

S.B.Ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, kaliteli sağlık hizmetlerinin aksatılmadan verilebilmesi için uygulama ve çalışmaları yerinde inceleyerek, sorumlulardan bilgiler alıp, yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Başhekim Sarıkaya, beraberindeki Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İsmail Kızıltaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Başhemşire Necla Yeşilova ile birlikte denetimlerde bulundu.

Başhekim Sarıkaya, denetimler sırasında sağlık personelleri ve tedavi gören hastalar ile sohbet ederek, sorunlarını yerinde dinleyip bilgiler aldı.

Hastaların dilek ve şikâyetlerini dinleyen Başhekim Sarıkaya, hastaların memnuniyetinin kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Hasta ve yakınları da kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER