Başaracağız...

Ligin 25. Hafta maçında temsilcimiz Vanspor Serikspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönerken, potada yer alan Bayburtspor, Çorumspor ise haftayı puansız kapattı. Alınan bu sonuçlarla ekibimiz hak ettiği potadaki yerini almış oldu. 

Başaracağız...

Son 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlikle güzel bir başarıya imza atan ekibimiz kente futbol heyecanının yeniden gelmesini de sağladı. Bu vesileyle yönetim, teknik kadro futbolcu kardeşlerimizi ve taraftarlarımızı tebrik ediyoruz. 

Gelinen nokta başarılı bir noktadır. Her zaman dediğimiz gibi başarı birlik ve beraberlikle gelir. Bizde de bu birlik ve beraberlik daim olduğu sürece başarı grafiğimizde sürekli yükselecektir. Bu vesileyle de belki de son 14 haftalık maratonun her haftası bize şampiyonluk kapısını da yavaş yavaş açacaktır. Bu bir hayal değil. Bu ışığı görüyor, başaracağımıza da inanıyoruz.

Evet, hedef Play-Off dedik, rakiplerimiz kaybettikçe biz kazandık ve potadaki yerimizi aldık. Şimdi önümüzde 14 haftalık bir maraton var. Bu uzun maratonda inanın dengeler sürekli değişecektir. Bizim bu istikrarlı yürüyüşümüz devam etmesi durumunda liderlik şansımızda sürekli artacaktır. 

Takımımız gerçekten mükemmel bir uyum, disiplin ve kazanma arzusuyla yoluna devam ediyor. Şu an itibariyle 45 puanla 5. sıradayız. İlk 2 takımla aramızda 10 puanlık bir fark bulunuyor. Bu fark kapanmayacak bir fark değil. Örneğin ligin ilk devresi tamamladığında herkes Sakarya şampiyon olacak diyordu. Ama ligin 2. Devresinde her şey değişti ve Sakarya aldığı 2 mağlubiyet 1 beraberlikle şampiyonluk şansını bana göre yitirdi. 

Şimdi önümüzdeki 14 haftalık maratonda her hafta yine farklı sonuçlar alınacağı için şu an itibariyle hiç bir takımın yeri de garanti görünmüyor. Çünkü grupta bir yandan Şampiyonluk bir yandan Play-Off ve bir yandan da kümede kalma mücadeleleri sürüyor.
 

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER