Bahçesaray ve Çatak'taki çocukların lunapark eğlencesi

Van'ın Bahçesaray ve Çatak İlçesi'ndeki çocuklar, Edremit'te bulunan Doğu Lunapark'ta ücretsiz olarak gönüllerince eğlendi.

Bahçesaray ve Çatak'taki çocukların lunapark eğlencesi

Van'ın Edremit İlçesi'ndeki Doğu Lunapark, sosyal sorumluluk kapsamında imkanı olmayan birçok çocuğun lunaparkta eğlenmesine vesile oluyor. Lunapark Sahibi Mehmet Yılmaz, son olarak kendilerini arayarak Çatak ve Bahçesaray'daki çocukların lunaparkta eğlenmesi talebinde bulunan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'un isteğini kırmadı.

Bahçesaray'da iki yıl önce yaşanan çığ felaketinde mağdur olanların çocukları ve Çatak ilçesindeki çocuklar, Edremit Doğu Lunapark'ta gönüllerince eğlendi.

Çocuklara yaşlarına uygun olarak oyun parkındaki aletlere binen çocuklar, doyasıya eğlendi.

Çocukların bir nebze olsun eğlenmesine vesile oldukları için mutluluk duyduklarını anlatan Edremit Doğu Lunapark İşletmecisi Mehmet Yılmaz, "Çatak Kaymakamı Sayın Mehmet Erdem Akbulut'un isteği üzerine çocuklarımızı lunaparkımızda ağırladık. Gönüllerince eğlendiler. Geçmiş dönemlerde de bu tür etkinliklere ev sahipliği yaptık. Çocukları sevindirmişsek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Çocuklar ise kendilerine ücretsiz olarak eğlenme imkanı sunan lunapark yetkililerine teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER