Asfalt serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

İpekyolu Belediyesi ilçenin birçok noktasında sürdürdüğü asfalt çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi ve Halilağa mahallelerinde devam ediyor. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, asfalt serimi devam eden mahallelerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Asfalt serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt onarım ve yeni açılan yollara asfalt serme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarını Halilağa Mahallesi'nde sürdüren ekipler Kılıçlar, Sağlık 1 ve İki Nisan Caddesi’ne bağlantısı olan iki sokakta asfalt serim çalışmalarına hız verdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, asfalt çalışması yapılan sokakları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İpekyolu'nda yeni açılan projeli yolların asfalt çalışmasını altyapıyla ilgili çalışmalar biter bitmez yaptıklarını kaydeden Aydın, su, elektrik, doğalgaz, internet gibi alt yapı çalışmaları biten sokaklarda sıcak asfalt uygulamasına geçtiklerini ifade etti.

Başkan Vekili Aydın, "Sezon başından bu yana imar planına bağlı olarak açılan yaklaşık 11 km’lik yollarımız var. Bugün bu yollarımızdan Hatuniye Mahallesi Güneş Sokağı asfaltlıyoruz. İlerleyen günlerde çalışma programımıza bağlı birçok mahallede asfaltlama çalışmalarımız devam edecek.  Hemşehrilerimizden ve muhtarlarımızdan gelen asfalt taleplerini anında ilgili birimlerimize ulaştırıyor, programa alıyoruz.  Asfalt çalışmalarını başarıyla sürdüren ekip amirlerimize ve birim müdürümüze gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER