Amerikalı turistlerden Van Kahvaltısı'na tam not

Amerika Birleşik Devletleri'nin North Dakota Eyaleti'nden Marşa ve Kevi adlı turist çift,  Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yaptı ve kahvaltıya tam not verdi.

Amerikalı turistlerden Van Kahvaltısı'na tam not

Van'ın bir marka değeri olan Sütçü Kenan, her geçen gün yaptığı hizmetlerle adından söz ettirirken, özellikle yabancı turistlerin en önemli uğrak yeri haline geldi.

Van'a gezi amaçlı gelen birçok yerli ve yabancı turistin kahvaltı için ilk tercih yeri olan Sütçü Kenan, bu hafta da Amerikalı turistleri ağırladı.

Van'a gezi amaçlı gelen Amerika Birleşik Devletleri'nin North Dakota Eyaleti'nden Marşa ve Kevi adlı turistler, Sütçü Kenan'da yaptıkları kahvaltına övgüler yağdırırken, özellikle süzme balla içtikleri çaya hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Bir bütün olarak Van kahvaltısını çok harika bulduklarını ve muazzam tada bayıldıklarını belirten Amerikalı turistler, kahvaltının ardından bol bol süzme balla çay içerek, Van'da kahvaltı yapmanın keyfini doyasıya çıkardı.

Sütçü Kenan'ın adını, hizmetini, ilgi ve alakasını gerek Van'ı ziyaret eden turistlerden, gerekse kitaplarda yazılan yazılardan duyduklarını ve bildiklerini belirten Amerikalı turistler, Van'ı da çok beğendiklerini ifade ettiler.

Sütçü Kenan'ın çok kaliteli bir hizmet yaptığına değinen turistler, ürünlerin tazeliği, süzme balın tadı, bol çay ikramı, çalışanların güler yüzlülüğü, ilgi ve alakanın on numara olduğunu dile getiren turistler, artık gezi programlarına özellikle Van'ı katacaklarına özellikle vurgu yaptılar.

"İNSANLARIN VAN'DAN MEMNUN AYRILMASI BİZİ MUTLU EDİYOR"

Van'ın kahvaltı sektörünün öncü ismi Sütçü Kenan ise, yılın her mevsiminde dünyanın çeşitli ülkelerinden turistleri Van'da ağırlamaktan ve söz konusu turistlerin Van'dan memnun ayrılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bunun da Van'ın tanıtımı, Van'ın misafirperverliği açısından önemli bir vitrin niteliği taşıdığını söyledi.

Özellikle Kahvaltıcılar Sokağı'nın Van'ın tanıtımında etkin rol oynadığından söz eden Sütçü Kenan, "Geçtiğimiz hafta belki de ilk kez Türkiye'nin en sıcak ilinden, turizmin başkenti Antalya'dan Van'a  balayı için gelen bir çiftimizi ağırladık. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yine dünyanın 7 kıtasından biri olan Amerika Birleşik Devletleri'nden misafir ağırladık. Dünyanın en ücra köşesinden insanların Van'ı tercih etmesi, Van Kahvaltısını tercih etmesi, Van'da Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu'nu tercih etmesi tabi ki gurur verici. Bizlerde işletme olarak yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile bu hizmeti layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Amerikalı çiftimiz kahvaltımızı çok beğendi, özellikle süzme balı çok beğendiler, süzme balla bolca çay içtiler. Yaptığımız bu önemli hizmetin özellikle yabancı turistler tarafından övgüyle karşılanması ayrı bir memnuniyet. Bizler de bu memnuniyeti gördükçe işimize daha sıkı sarılıyor, hizmetimizi daha bir üst seviyeye taşımaya gayret gösteriyoruz. Van kahvaltısının ünü gerçekten sınırları aşmış vaziyette. Bu önemli değerin önünü tıkamak isteyen, engel olmak isteyenler olsa da, kaliteli hizmetin her zaman alıcısı, müşterisi var olmuştur, olmaya da devam edecektir. Yeter ki siz işinizi güzel yapın. Biz bunun başarmanın gayreti içerisindeyiz. Hamdolsun dün olduğu gibi bugünde hizmetimizden ödün vermeden gelecek kuşaklara, nesillere bu değeri taşımak için uğraşacağız. Sütçü Kenan ailesi her geçen gün daha da büyüyor. Van bunu hak ediyor" şeklinde konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29