Amatör maçlar oynanacak

Futbol İl Temsilcisi ve İl Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, sahaların kardan temizlendiğini ve amatör maçların Cumartesi ve Pazar günleri oynanacağını belirtti.

Amatör maçlar oynanacak

Van'da semt sahalarının Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan amatör maçlara hazır hale gelmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli yoğun bir çaba sarf etti.

Karşılaşmaların oynanacağı sahaların kar temizliği tamamlandı.

Amatör maçların ertelenmeden oynanacağını belirten Futbol İl Temsilcisi ve İl Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, "Bilindiği üzere bir süredir ülkemizde ve ilimizde etkili olan kar yağışları nedeniyle tüm ülkede başta profesyonel futbol müsabakaları ve amatör müsabakalar ertelendi ve halada Ertelenmeye devam ediyor. Tüm konularda olduğu gibi saha temizliği konusunda da gençlik Spor il müdürlüğümüz ile yakın İşbirliği içerisinde çalışarak mümkün oldukça sahalarımızın açık olması ve maçlarımızın ertelenmemesi için Yoğun çaba içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle  sahalarımızın temizlenmesi için Yoğun çaba sarf eden başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, ilçe müdürlerimize, tesis sorumlusu arkadaşlarımıza, il tertip Komitesi adına teşekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29