Altyapıdan dört isim Vanspor A Takımı'nda…

Alt yapıya gerekli önemi gösteren Silahtaroğlu Vanspor, meyvelerini görmeye başladı. Alt yapıdan 4 yetenekli genç A takımla idmanlara çıkmaya başladı.

Altyapıdan dört isim Vanspor A Takımı'nda…

  Son dönemlerde alt yapıya daha çok ö em veren Silahtaroğlu Vanspor, yetenekli gençleri bünyesine almaya başladı.

  Silahtaroğlu Vanspor Alt yapılar koordinatörü Fahri Baştürk'le eğitim gören Silahtaroğlu Vanspor alt yapısında 4 yetenekli genç A Takımla idmanlara çıkmaya başladı.

  Alt yapıya çok önem veren Silahtaroğlu Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve teknik direktör Serhat Gülpınar'ın izleyip A takıma çağırdıkları Yusuf Şengüller, Berdan Korkmaz, Eren Kıyağ ve  Yusuf Kuşat gelecek adına da umut  veriyorlar.

  Alt yapıdaki gençlerin yetişmesi için çok büyük emek veren Alt yapılar koordinatörü Fahri Baştürk, “Alt yapılarımızda gerçekten çok yetenekli gençlerimiz var. Biz de bu yetenekli gençleri A takımımıza kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Külüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk ve teknik direktörümüz Serhat Gülpınar'ın istekleri doğrultusunda ilk etapta 4 gencimiz A takımımızla idmanlara çıkmaya başladı. Bu gençlerimiz gelecek vaat eden yetenekli gençlerimizdir. Yeter mi? Tabi ki değil. Devamı da gelecektir. Bunun için daha çok çalışıp A takımımıza daha çok futbolcu yetiştireceğiz. Bu konuda her daim yanımızda olan ve destek veren kulüp Başkanı  Başkanımız Sayın Servet Yenitürk ve teknik direktörümüz Serhat Gülpınar hocamıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER