Altın: Kazandığımız için mutluyuz

Vanspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Kırmızı- Siyahlı takımın 1-0 kazandığı Turgutluspor maçının ardından yaptığı açıklamada, zorlu maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Altın, kolay görünen maçların zor, zor görünen maçların ise kolay geçtiğini belirterek, bu anlamda Turgutluspor maçında çok zorlandıklarını ifade etti.

Altın: Kazandığımız için mutluyuz

Turgutluspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirten Vanspor Teknik Direktörü Erhan Altın, maça iyi başladıklarını fakat sonraki bölümlerde istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Eksiklerini biran önce tamamlayarak, daha iyi bir takım olacaklarını söyleyen Altın, maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını vurguladı.

4 maçta 10 puan topladıklarını hatırlatan Altın, Serik Belediyespor maçının da kendileri için önem arz ettiğini söyledi. Kalan maçlarını kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf edeceklerini belirten Altın, yeni transferlerin takıma katılmasıyla, daha iyi olacaklarını ifade etti.

Bu süreçte olumsuz hava koşullarından dolayı doğru düzgün çalışma ortamı ve duran top çalışması yapamadıklarını belirten Altın, Turgutluspor karşısında iyi oynamadıklarını ama 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"EKSİK YÖNLERİMİZİ BİRAN ÖNCE TAMAMLAYACAĞIZ"

Turgutluspor galibiyetini değerlendiren Altın, "Her zaman söylüyorum; kolay maç zordur, zor maç kolaydır. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Turgutluspor'un kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. Turgutluspor'un şiddetle puana ihtiyacı vardı. Buraya puan veya puanlar almaya geldiler. Maça çok iyi başladık. İstediğimiz gibi oynadık. Taktiksel çalışmamızı 20 dakika yerine getirdik. Fakat ondan sonraki bölümde, rakip çok iyi pas yapmaya başladı. Biz sadece topun peşinden koşmaya başladık. Böyle olunca pozisyonlar vermeye başladık. Eksik yönlerimizi biran önce tamamlayacağız. Futbolcularımı kutluyorum; 4 maçta 10 puan topladık. En azından futbolcularımızın istek, arzu ve coşkularını görüyorum. Kaybetmemeyi, gol yememeyi görüyorum. Bu bizi mutlu ediyor. Kazanmayı kendilerine aşıladık. Buraya geldiğimde, ne olursa olsun buradan namağlup gideceğiz dedim. Zor maçlar oynayacağız ve bu zor maçlara her zaman hazırlıklı olacağız. Sizler saha içerisinde aile ortamını, birlikte mücadele etmeyi, birlikte düşündüğünüz sürece bu işin üstesinden geliriz dedim. Şu ana kadar maç kaybetmedik" dedi.

"3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Bu süreçte oynadıkları maçları kazandıklarını ve bundan sonraki süreçte oynayacakları maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Altın, "Bazen olumsuz oynayabiliyoruz ama önemli olan 3 puan. Bu galibiyetle yukarıyla aramızdaki puan farkının açılmasını engellemiş olduk. Bizim için önümüzdeki 3-4 maçlık süreç çok önemliydi. Sakatlarımız, hastalarımız, cezalılarımız vardı. Takımımız yavaş yavaş oturmaya başladı. Yeni transferlerle birlikte, daha iyi top oynamaya çalışacağız. Daha çok çalışacağız. Bu süreçte doğru düzgün duran top çalışması dahi yapamadık. İstediğimiz oyun planını halen oyuncularımızın kafasına yerleştiremedik. Bunun için bu imkânsızlıklara rağmen, buraya kadar geldik. Futbolcularımı kutluyorum. Turgutluspor karşısında iyi oynamadık ve ama 3 puan aldığımız için mutluyuz. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER