Aktürk: Van'daki istihdamı arttırmayı hedefliyoruz

İŞKUR Genel Müdür Vekili Bekir Aktürk, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Van'da, önemli açıklamalarda bulundu. Aktürk, Van'daki istihdamı arttırmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Aktürk: Van'daki istihdamı arttırmayı hedefliyoruz

Çalışma ziyareti kapsamında Van'a gelen İŞKUR Genel Müdür Vekili Bekir Aktürk, ilk olarak Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

Daha sonra Van'da çeşitli incelemelerde bulunan Aktürk, 652 kişinin çeşitli mesleklerde kurs ve programlarına başlaması için işverenlerle protokol imzaladı.

Başkan Vekili Aslan, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in de katılımıyla sivil toplum kuruluşlarıyla ve işverenlerle bir araya gelerek yürütülecek çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Daha sonra tekstil fabrikalarını ziyaret eden ve çalışanlarla bir bir görüşen Aktük, Van'daki istihdamı büyütmek için, işverenlerle işbirliklerinin devam edeceğini ifade etti. Van'da daha fazla istihdam yaratmak için çabaladıklarını belirten Aktürk, bu konuda özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Van, Ağrı, Bitlis, Hakkâri, Iğdır, Muş, Siirt ve Şırnak il müdürleriyle Van'da bir araya gelen Aktürk, Doğu Anadolu Koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Aktürk, son olarak, Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.

Aktürk, Van Çalışma ve İş Kurumu personellerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek görüş alışverişinde bulundu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29