Ak Partili gençler festivalde buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen gençlik festivalinde İl Başkanı Türkmenoğlu gençlerle bir araya geldi.

Ak Partili gençler festivalde buluştu

  Edremit - Gebze Su Sporları Merkezinde düzenlenen festivalde voleybol,futbol,basketbol turnuvaları düzenlendi.

   Müzik eşliğinde halaylar çeken gençler bir birinden güzel etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

    Programa AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdullahat Arvas, Batman Milletvekili ve İl Koordinatörü Ziver Özdemir, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari ve ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı.

   Açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan gençlere seslenerek,"2023 yılı hedefine doğru ilerlerken biz AK gençlerin gönül coğrafyası çok geniştir. Büyük tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla görev ve sorumluluğumuz bambaşkadır. Dur durak bilmeden, biteviye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için gayretimizi arttırmalıyız. Hani büyük şair ve mütefekkir Arif Nihat Asya diyor ya! Bu kitaplar Fatih'tir, Selim'dir, Süleyman'dır Hadi Artık Uyuyan Destanını uyandır ! İşte biz AK gençliğinde birinci vazifesi tarihinden aldığı ilhamla geleceği kurmaktır" dedi.

 Başkan Çalağan sözlerine şöyle devam etti: "Yolumuz uzun, zamanımız kıymetli, yükümüz ağır, bu kadim şehre ülkemize ve geçmiş ve geleceğe borcumuz var. Gençler bize emanet edilen mirasımız çok kıymetlidir, bütün emanetlere sahip çıkabilmek için sizlerden rica ediyorum çok okuyun, araştırın, sahip olduğumuz medeniyet için ilmimizle, sanatımızla, bilimsel çalışmalarımızla emaneti emin ellere teslim edelim.AK Parti hareketi 20 yılında dimdik duran bir gençliğin sahibidir. Gençlik varsa haretker var, genç varsa enerji var, gençlik varsa ümit vardır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

   Açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu "Bugün Edremit’te gençlik festivalini icra ediyoruz. Gençlik bizi istikbale taşıyacak yegane unsurumuz. Ak Parti’nin vizyonunda ve misyonunda en önemli unsurun gençliktir. Zaten şiar haline getirdiğimiz sloganımız “Sen Gençsin Önden Yürü” dür. Biz AK Parti olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gençlerle ulaşacağız. Eğer bir planınız varsa ve bu sadece 1 yıl içinse prinç ekiniz, yok eğer planlarınız 10 yıl içinse ağaç yetiştiriniz fakat planlarınız 100 yıl içinse insan yetiştirin” diyor bir atasözü. işte biz bu şiarla Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda adım adım inşallah  2071 hedeflerine ulaşmak için gençlerimizin tarihlerinden aldıkları ilhamla yetişmeleri için gayret göstereceğiz"

    "SEN GENÇSİN ÖNDEN YÜRÜ : HEDEF 2023"

Türkmenoğlu, "Burada biz bir festival yapıyoruz, gerçekten milletine susamış, milli birliğe ve beraberliğe kendini adamış, bayrağına, devletine ve özellikle teşkilatına gönül vermiş bu kardeşlerimizle burada hasbihal edeceğiz. Akşama kadar beraberiz burada amacımız birlik ve beraberlik ruhu içerisinde gençliğimizin, özellikle son iki ayda Teşki̇lat çalışmalarında büyük bir emeği var, büyük bir gayreti var, hem bu gençliğe yaptıkları üstün çalışmalarına mukabil teşekkür etmek bir araya getirdik. Getirdik ki AK davanın AK gençliği olarak bundan böyle sahada, sokakta, mahalle aralarında ve meydanlarda davamıza desteklerinin şuurunda olarak 2023 hedefine varmaktan perva etmesinler. Bu gençliğin ayrıca motivasyona ihtiyacı var, işte bugün bu motivasyon için de bir aradayız, sizlerde coşkuya ortak oldunuz gençlik teşkilatımızın 13 ilçeden gelerek burada bir arada ve birlikte olması sebebiyle gençliğimizi gönülden kucaklıyoruz. Unutmayın ki işimiz burada bitmiyor, asıl olarak bundan sonra hedeflerimize ulaşmak için daha çok işimiz var" diyerek konuşmasına son verdi.

   Yüzlerce AK gencin katıldığı program, halaylar çekildi ve Van Oturma Gecesi grubunun müzik ziyafetiyle devam etti.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2021, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER