Ak Parti’de ilçe danışma toplantıları sona erdi

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli şekilde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi Mart ayı toplantıları sona erdi.

Ak Parti’de ilçe danışma toplantıları sona erdi

    İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve il yöneticilerinin katıldığı yapılan toplantılarda teşkilat çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

 Türkmenoğlu; 4 gün boyunca yaklaşık 900 Km yol kat ederek Başkale, Gürpınar, Gevaş, Tuşba, İpekyolu, Çaldıran, Saray, Özalp, Muradiye, Erciş ve Edremit İlçe Başkanlıklarının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı.

   HEDEF, ERDOĞAN’LI BİR TÜRKİYE…

Türkmenoğlu İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında yaptığı konuşmalarda, “2023 seçimlerine giderken amacımız, 20 yıldır devam eden iktidarımız döneminde görülmemiş hizmetlerle halkımızın teveccühüne mazhar olan, her seçimde tüm rakiplerine açık ara fark atarak 1. Olan AK Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden devletin başına getirmektir. Tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Allah'ın izniyle hedefimize ulaşacağız. Burada bizlere AK Parti neferlerine her zamanki gibi çok iş düşüyor. Seçime kalan süremiz az ama yapacak işimiz çok. Kalan bu kısa zaman diliminde hemşerilerimize, İnsanlarımıza daha fazla dokunacağız. Saha hakimiyetimizi sürdürerek, vakit kaybetmeden sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Son yirmi yılda Ak Parti kadrolarının yapmış olduğu hizmetleri gerekirse sağır sultana anlatır gibi herkese yeniden anlatacağız. Geçmiş dönemler de nasıl bir Türkiye’de yaşanıyordu, çekilen sıkıntıları bire bir yaşanılmış şekliyle anlatacağız ve hizmetlerle dopdolu Ak Parti dönemini tekrar, tekrar anlatacağız.  Türkiye'de en büyük hizmetler, en köklü reformlar ve sessizce gerçekleştirilen devrimleri AK Partinin yaptığını bıkmadan, usanmadan anlatacağız. Yine bundan sonra da her alanda bir çalışma yapılacaksa, bir hizmet yapılacaksa Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde AK Parti'nin yapacağını dilimizden düşürmeyeceğiz.  Unutmak insanlara mahsus bir davranıştır, zaman içinde insanlarımız Ak Parti kadrolarının yaptığı çalışmaları hizmetleri unutabilir. Bu nedenle halkımızla irtibatımızı hiç kesmeyeceğiz. Bu vesileyle yaklaşık bir haftadır devam ettirdiğimiz İlçe Danışma Meclisi Mart ayı toplantılarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Gittiğimiz her ilçede gerek teşkilat mensuplarımızın heyecanı olsun, gerek halkımızın Ak Parti camiamıza karşı gösterdiği sıcak ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla sevindirmiş ve motive etmiştir. Her ilçemizde halkımız  umutlu gözlerle ve daha büyük bir coşkuyla bizleri bağırlarına basmışlardır. Bu sıcak ilgi ve alaka halkımıza karşı sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmıştır. İlçe Danışma Meclisi Toplantılarımızı tamamladığımız için inşallah önümüzdeki günlerde İl Danışma Meclisi Toplantısında teşkilat mensuplarımız ile büyük buluşmada bir araya geleceğiz. Hedefimiz Bakan düzeyinde bir toplantı olması ve daha coşkulu, daha dolu bir program olmasıdır ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER