AK Parti Teşkilatı'ndan Van'a çıkarma…

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" teması ile düzenlenen Teşkilat Akademisi, 23-24 Ekim tarihlerinde Van'da düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. AK Parti Teşkilatı, gençlerle bir araya gelmek için Van'a çıkarma yapıyor.

AK Parti Teşkilatı'ndan Van'a çıkarma…

"Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" teması ile Van'da eğitim programı düzenlenecek. Van'da 2 gün boyunca düzenlenecek olan eğitimde, AK Parti Teşkilatı gençlerle bir araya gelecek.

Van programı kapsamında bugün Murat Alparslan, 'Teşkilat Kitabı', Yusuf Alabarda 'Savunma Sanayi', Vehbi Vakkasoğlu 'Ak Değerler"', Taner Yıldız 'Vizyon Belgeseli', Şaban Kızıldağ ise 'Etkili İletişim' konularında gençlere tecrübelerini paylaşacak.

Eğitimin ikinci gününde ise Mücahit Yanılmaz 'Reformcu AK Belediyecilik', Numan Kurtulmuş 'AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider', Serdar Tuncer 'Motivasyon', Ahmet Arslan 'Ulaştırma- Teknoloji', Zafer Şahin 'Siyasal İletişim ve Yeni Medya', Selim Cerrah ise 'Dünyanın Yıldızı Türkiye' konularında görüş bildirecek.

Van'da 2 gün boyunca dolu dolu geçecek olan programa, gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, 23-24 Ekim tarihlerinde yapılacak olan programın Hilton Oteli'nde gerçekleştirileceği açıklandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER