Ak Parti'de mahalle başkanlarına belgeleri verildi

7. Olağan İl Kongresi sonrasında teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarında görev alacak mahalle başkanları bir araya gelerek görev belgelerini verdi.

Ak Parti'de mahalle başkanlarına belgeleri verildi

Teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Başkanlığı, Erciş, Çaldıran, Muradiye, Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde de mahalle başkanlarına görev belgelerini vererek, parti çalışmalarına devam etti.

   

    AK Parti ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen 'Mahalle Başkanları sertifika toplantıları'na, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım,Emre Güray, Abdulsamet Göl, il yönetim kurulu üyeleri olan İlçe koordinatörleri Yılmaz şevgin, Nurettin Gözütok, Suat Adıgüzel ve Vahap Önder, ilçe başkanları, İlçe Belediye Başkanları, parti kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

    Teşkilat çalışması ve üyelik çalışmalarıyla ilgili kısa birer konuşma yapan Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulsamet Göl, 2023 seçimlerinde AK Parti olarak yeni bir zafer yazmaya hazır olduklarını belirttiler.

   

    Mahalle Başkanlarına görev yetki belgelerinin verildiği toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "AK Parti dava ruhu içerisinde aktif saha çalışmalarımızda teşkilatlarımıza güç verecek Mahalle Başkanlarıdır. Daha önce sadece sözde olan mahalle başkanlığı görevlerini, bu defa belgelendirerek tarafnıza tevdi ettik. Bizler mahalle başkanlarını çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. Mahalle Başkanları, sayın Genel Başkanımızın mahallede ki temsilcisidir. Şuan teşkilaımızda mahalle başkanlığından gelen birçok milletvekili, bakan ve üst düzey parti yöneticileri bulunmaktadır. Bu nedenle AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden; büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz. Cumhurbaşkanımız ev Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vermeliyiz. Dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketiyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana büyük reform ve yenilikler yaparak dünya mazlumların ümidi olduk. AK Parti teşkilatları olarak, davamıza yakışır hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak, hepimizin özverili gayretleri ile mümkün olacaktır. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyor, saha çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

   

    ARVAS: VAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

   

    Van Milletvekillerinin meclis çalışmaları hakkında mahalle başkanlarının sorularını yanıtlayan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise, "Milletvekillerimiz olarak Van için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Teşkilatımızdan gelen talepleri gecemizi gündüzümüze katarak ilgili yerlere ulaştırıp, çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle başkanlarımız teşkilat açısından çok önemlidir. Mahalledeki sorun ve talepleri en iyi bilenlerdir. Vatandaşı sadece oy zamanı soranlardan olmadık, olmayacağız. Her zaman vatandaşlarmızın dertlerine derman olmak için çalıştık. Aynı gayreti ve çabayı 2023 hedeflerimize yürürken de göstererek, başarıya ulaşacağımızdan şüphem yoktur. Mahalle başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum"ifadelerini kullandı.

    Mahalle Başkanları toplantısı, görev sertifikaların verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29