Agit Koç yeniden güven tazeledi

Sakarya Vanlılar Derneğinin 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek başkan adayı olan Agit Koç,  tüm üyelerin oyunu alarak dernek yeniden güven tazeledi.

Agit Koç yeniden güven tazeledi

Sakarya Vanlılar Derneğinin 1. Olağan Kongresi İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Daha sonra divan başkanlığı tarafından, faaliyet raporlarının okunması ile kongre başladı.

Kongre sonrası üyelere teşekkür konuşması yapan,  Dernek Başkanı Agit Koç,  kendisine destek veren bütün üyelere ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.

Koç, kongrenin bütün Sakarya halkına ve Vanlılara hayırlı olmasını diledi. Sakarya Vanlılar Derneği Başkanı Koç,  "Bu dernek,  tüm Vanlıların hizmetinde olacak. Bütün sosyal projelerde bir araya gelip neler yapabileceğimizi göstereceğiz" dedi.

İkramların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

Yönetim kurulunda Agit Koç, Mehmet Zeki Ediz, Ayhan Zortul, Emrah Demir yer alırken, Abdulkerim Macit, Ayhan Şare ve Şemsettin Bilmez sayman olarak görev aldı.

Yedek yönetim kurulunda, Engin Öztan, Vefa Yalçın,  Raif Bedir, Necdet Sağlanı, Şahabettin Çiçek ve yer alırken, Sunay Öztan, İhsan Öztürk, Nihat Astam, Cevdet Amra, Emre İşler ve Engin Karadeniz yer aldı.

Danışma kurulunda ise İrfan Şirin, Muzaffer Maral, İhsan Astam, Ayhan Sarı, Bülent Bülbül, Kemal Sarı, Mustafa Ediş, Mehmet Apa, Hüseyin Macit, Nihat Yorulmaz, Selim Sarı, Yakup Gürbüz ve Rıdvan Akıcı'ndan oluştu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER