Adım adım liderlik

Pazarspor galibiyetinin ardından Fethiyespor maçını da galibiyetle kapatan ekibimizi yürekten kutluyoruz. Ligin ikinci devresinin ilk 2 maçını galibiyetle tamamlayan ekibimiz, liderle arasındaki puan farkını 6'ya indiri0p, potadaki diğer takımlarla arasındaki puan farkını da aşağıya çekerek, adeta bu iş bensiz olmaz dedi.

Adım adım liderlik

Ekibimizin özellikle son 8 haftada yakaladığı istikrarlı çıkış, rakiplerinin de gözünü korkutmuş durumda. İnanıyorum ki bu istikrarın devam etmesiyle önümüzdeki haftalarda Play-Off değil, şampiyonluk hesapları yapmaya başlayacağız.

Ligin ikinci devresinin ikinci karşılamaları sonunda grupta lider yeniden değişti. Lider Bucaspor'un haftayı mağlubiyetle kapatması, haftayı galibiyetle kapatan Kocaeelispor'u yeniden lider yaptı. 21 haftalık maraton geride kalmasına rağmen, zirvede yer alan 5 takım arasında kopma yok.

Puanlar birbirine çok yakın. Hal böyle olunca kazananla, kaybeden rahatça yer değiştirebiliyor. Görünen o ki ligin ilk devresinde olduğu gibi ligin ikinci devresi de çokta kopma olmadan tamamlanacak gibi.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında Pazarspor deplasmanından 3 puanla dönen ekibimiz, bu hafta konuk ettiği Fethiyspor'u da eli boş gönderdi. Son 2 haftada önemli 6 puanı hanesine yazdıran ekibimiz, bana göre bundan sonraki süreçte Play-Off hesabı değil, kesinlikle direk şampiyonluk hesapları yapmaya başlayacaktır.

Çünkü son 8 haftada verilen mücadeleye ve alınan sonuçlara baktığımızda, takımımızın da kesinlikle buna inanmış ve kenetlenmiş durumda olduğunu açıkça görmekteyiz. Ligin 13. haftasında 17 puanla 11. sırada yer alan ekibimiz, s Son 8 haftada yakaladığı istikrarla, mağlup olmadan 7 galibiyet 1 beraberlik ile hanesine 22 puan yazdırıp, Play-Off potasına girmesi de bunun ispatıdır.

Takımın bu istikrarlı çıkışı rakiplerinin de gözünü korkutmuş durumda. Hal böyle olunca bizim için önümüzdeki her maç daha da zorlu ve çetin geçecektir. Çünkü takımlar artık bize karşı daha tedbirli ve dikkatli olacaklardır. O açıdan Bu süreçte bunu da göz önünde bulundurarak, kesinlikle rehavete kapılmadan, disiplini elden bırakmadan, her maça final maçıymış gibi çıkmamız gereklidir.

Bu süreçte yakalanan bu hava ve istikrarın devamına katkı sağlamak ve destek vermek, takımın gücüne güç katacağı da kesinlikle unutulmamalıdır. Bu çerçevede kentinde hedefe doğru yürüyen takıma her konuda destek vermesinin tamda zamanıdır.

Bu hafta sonu önemli ve kritik bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakip 42 puanla potada yer alan 1461 Trabzon FK. Grubun etkili takımlarından bir diyebiliriz. Kısacası 2 takım açısından da zorlu geçecek bir maç. Ligin 21. Haftasını galibiyetle kapatan 2 takım da bu maça kesinlikle galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ligin ilk devresinde Van'da oynanan karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. Pazar günü oynanacak bu kritik karşılaşmadan alacağımız 3 puan, inanın liderlik yolunu bize tamamıyla açacak,  bu kez yukarıda da yazdığım gibi takımın artık tek hedefi şampiyonluk olacaktır.

Son 8 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ekibimizin, Trabzon'da da yenilmezlik serisini sürdüreceğine inanıyoruz. Çünkü inanmış, kenetlenmiş ve ben bu iş başaracağım diyen bir takımımız var.

Tekrar takımımızı Fethiyespor galibiyetinden dolayı yürekten kutluyor, 1461 Trabzon FK maçında başarılar diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29