ABB Van Şubesi'nden Antalya'da fotoğraf sergisi…

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van şubesi Antalya'da 15 Temmuz Fotoğraf sergisi düzenleyerek, dikkatleri üzerine çekti.

ABB Van Şubesi'nden Antalya'da  fotoğraf sergisi…

    Anadolu Basın Birliği Van Şubesi tarafından düzenlenen fotoğraf sergisi, Antalya halkının, Van'a olan bakış açısını yüzde yüz değişmesine vesile oldu.

    Antalya'nın en büyük ve en işlek meydanı olan Cumhuriyet Meydanı'nda sergilenen fotoğraflara oldukça yoğun ilgi gösterildi. 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında, Van halkının ihanet dolu darbeye karşı dik duruşunu simgeleyen fotoğrafları tek tek inceleyen vatandaşlar ABB yönetiminden bilgi aldı.

     Antalya halkı, Van'ın bu dik ve onurlu duruşunu takdirle karşıladıklarını belirterek, Van halkının her zaman devletten yana, bir pozisyon içerisinde olduklarını dile getirdiler. 

   Dünyanın en güzel şehrinde, Van'ı tanıtmak, Van halkının duygularını, hislerini fotoğraflarla yansıtmanın gurur verici olduğunu belirten Anadolu Basın Birliği Van şube Başkan'ı Ayhan Yazlık, başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere, Antalya halkının kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve teveccühlerinden dolayı şükranlarını dile getirdi. 

    15 Temmuz destanının, Türkiye'de yaşayan tüm hakların ortak paydası olduğunu dile getiren Yazlık, bu serginin ve çalışmanın her yıl farklı şehirlerde,  farklı ortamlarda anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

    Tek amaçlarının, 15 Temmuz darbe ihanetini unutturmamak olduğunu belirten Yazlık, bu çalışmanın yanı sıra, Van'ı da en güzel şekilde tanıtmaya ve anlatmaya gayret göstereceklerini dile getirdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER