Abalı Kayak Tesisi kiraya verilecek

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Abalı Kayak Tesisi ve kafeteryasının kiraya verileceğini duyurdu. Gevaş Abalı Kayak Tesislerinde bulunan kayak odası, teleski, telesiyej  ve kafeteryanın 4 aylığına kiraya verileceği açıklandı.

Abalı Kayak Tesisi kiraya verilecek

Gevaş Abalı Kayak Tesislerinde bulunan kayak odası, teleski, telesiyej  ve kafeterya, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiraya verilecek.

Muhammen bedeli 151 bin 250 TL olan Gevaş Abalı Kayak Merkezi kayak odası, teleski, telesiyej ve kafeterya 17 Kasım'da yapılacak olan ihale 4 aylığına kiraya verilecek.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Aşağıda adı, muhammen bedeli ve yeri yazılı olan Gevaş Abalı Kayak Tesislerinde bulunan  Kayak Odası, Teleski, Telesiyej  ve Kafeterya  belirtilen ihale tarihi ve saatinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale edilerek dört (4) aylığına kiraya verilecektir. İhale 17.11.2022  Perşembe   günü saat : 10:00'te  Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır. İstekliler belgelerini zarf içinde Zarfın 17.11.2022 Perşembe günü saat: 10:00'e kadar ihale komisyonu başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin tümü aslı veya noter tasdikli suret olacaktır. Şartnameye ilişkin bilgiler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Abdurrahman Gazi Mah. İskele Cad. No:230 Tuşba/Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında görülebilir. İştirakçiler bizzat katılmak zorundadır. İhale Komisyonu 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29.maddesi gereğince ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ile postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir" denildi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER