2. Lig'de Play-Off tarihleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Vanspor'un da yer aldığı 2. Lig'de oynanacak olan Play-Off tarihlerini açıkladı. 2. Lig'de son iki haftaya girilirken Vanspor'un, şampiyonluk şansı devam ediyor. Van temsilcisi kalan iki maçını kazanması ve rakip Esenler'in bir maçta kaybetmesi halinde Vanspor 1. Lig'e çıkan taraf olabilir.

2. Lig'de Play-Off tarihleri belli oldu

Vanspor'un grubunda son iki haftaya girilirken, gözler 77 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor ve 75 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor'a çevrildi. Erokspor, son iki haftada Adıyamanspor ve Serik Belediyespor ile karşılaşırken, Vanspor ise Ankara Demirspor ve Bursaspor ile karşılaşacak.

Vanspor ile Esenler Erokspor arasında devam eden şampiyonluk yarışı kalan iki haftada da devam edecek. Vanspor, son iki maçında sahasında Ankara Demir, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelirken, lider Esenler Erokspor ise sahasında Adıyaman FK, deplasmanda ise Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Esenler Erokspor kalan iki maçını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecekken, bir maçta takılması ve Vanspor'un iki maçını kazanması halinde bu kez şampiyon olacak takım Vanspor olacak. Van temsilcisi bu kapsamda kalan son iki maçını da kazanarak, lider Esenler'in puan kaybetmesini beklemek zorunda.

2. Lig'de son iki haftaya girilirken, tüm gözler zirveye oynayan takımlara çevrildi. Lider Esenler Erokspor ile arasında 2 puan fark bulunan Vanspor, kalan iki maçını kazanıp, liderin puan kaybetmesini bekleyecek.

Bu kapsamda Türkiye Futbol Federasyonu, Vanspor'un da yer aldığı 2. Lig'de oynanacak olan Play-Off tarihlerini açıkladı. İkinciliği garantileyen Vanspor, şampiyon olmaması halinde 22 Mayıs'ta üçüncü turda ilk rakibiyle karşılaşacak.

TFF 2. Lig'de 1. tur müsabakaları 9 Mayıs Perşembe günü başlayacak. İkinci turun ilk maçları 13 Mayıs Pazartesi, rövanşları da 17 Mayıs Cuma günü yapılacak.

Üçüncü turda 22 Mayıs Çarşamba günü ilk maçlar, 27 Mayıs Pazartesi ise ikinci maçlar oynanacak. Final müsabakası ise 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER