TÜGVA VAN DEYİNCE!

Güzel ülkemize, serhat şehri ilimiz Van' a ne yapsak azdır!
Lâkin boş durmak olacak iş değil.
Tügva Van ailesi olarak öncelikle  cehalete savaş açarak, okullarda eğitimin yanı sıra topluma ahlaklı bireyler kazandırmak için kolları sıvadık.
Van merkezdeki okullar başta olmak üzere, tüm ilçelerde ve en ücra köylerdeki okullara kadar, " Medeniyet ve Değerler Kulübü " başlığı adı altında,  nitelikli ve donanımlı öğrencileri, ideal ahlâk yapısına gelmesini inancımız gereği olarak gördüğümüz için çalışmalarımızı süreklilik  arz edecek şekilde  takip ediyoruz.
Ayrıca en somut projemiz olan ve Van'daki örnek projeler arasında yerini alan, Ücretsiz Kitap Kafemiz olan Tügva Van  Demli Muhabbet Kitap Kafe'nin açılışını gerçekleştirerek Van halkının hizmetine sunmuş bulunmaktayız.
Öğrenciler başta olmak üzere, isteyen tüm vatandaşlarımız Muhabbet Kitap Kafede diledikleri gibi ücretsiz bir şekilde kitaplarını okuyup, ödevlerini yapacak, üstelik  internete yine sınırsız erişim sağlayabilecek.
Ayrıca ilkbaharda öğrencilere tarih bilinci aşılamak, ülkemizin tarihî ve doğal ören yerlerine geziler düzenleme düşüncemiz proje aşamasındadır.
Tügva Van olarak Milli ve yerli bir nesil oluşmasına katkı vermek için, gönüllü ve nitelikli bir ekip ruhu ile aşk ile çalışma yürütmekteyiz.
Bundan önce ve bundan sonraki tüm çalışmalarımızın esas gayesi rızayı ilahi, yani Allah'ın rızasını kazanmaktır.
İstişare olmazsa olmazımızdır. Bu yüzden Tügva Van İl yönetimi olarak mütemadiyen toplantı ve istişare yaparak, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları tartışarak, en güzel, en yararlı ve en makul projeleri hayata geçirmek için insani  sorumluluğumuz gereği gece  gündüz demeden çalışıyoruz.
Aynı hassasiyet ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Tabi bugüne kadar  yaptığımız tüm projelerde, devletimizin ilgili kurumlarını sürekli olarak yanımızda gördük.
Bu yüzden bir ortada bir Başarı varsa kendimizden önce, devlet erkanımızındır.
Özellikle Van Valimiz sayın  Murat ZORLUOĞLU beyefendiye, bugüne kadarki, yakın ilgi ve alakasından dolayı, Tügva ailesi olarak şükranlarımızı belirtiyoruz.
İstiyoruz ki; bundan sonra da, çok daha büyük ve somut projelerde birlikte Van' da ses getirecek ve kamuoyunun had safhada istifade edeceği hizmetleri yine el birliği ile hayata geçiririz.
Çünkü şuna çok iyi inanıyoruz ki, ancak birlikten kuvvet doğar.

YORUM EKLE

banner29