Yenitürk: Vanspor'un zamana ihtiyacı var

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, kendi sahalarında karşılaştıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Kırklareli maçını değerlendirerek, iyi bir takım olmaları için zamana ihtiyaç olduğunu belirtti. Yenitürk, takıma dört yeni takviye yapacaklarını da belirtti.

Yenitürk: Vanspor'un zamana ihtiyacı var

 

 

Kırklareli maçına 3 puan için çıktıklarını belirten Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, takımda uyum sürecinin devam ettiğini ve bazı mevkilerde eksikliklerinin olduğunu söyledi.

 

 

    Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yenitürk, eksik mevkiler için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Beşiktaş alt yapısından orta saha mevkiinde oynayan bir futbolcu ile anlaştıklarını ifade etti. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla, takımın iyi duruma geleceğini söyleyen Başkan Yenitürk, kadroya 4 tane daha takviye yapacaklarını belirtti.

 

    “TAKIMIMIZ İNŞALLAH İLERİKİ GÜNLERDE TAKIMIN UYUMU VE EKLENECEK YENİ FUTBOLCULARLA BAŞARIYI YAKALAYACAKTIR”

   Kırklareli maçında sahaya 3 puan için çıktıklarını söyleyen Başkan Yenitürk, “Sahaya 3 puan için çıkmıştık. Takımımızda 6-7 tane yeni oyuncu katıldı. Bir uyumsuzluk vardı. Birkaç mevkide eksiklerimiz vardı. Forvet sıkıntısı yaşadık. Forvetimizle dün sözleşme imzaladığımız için bu maça yetişemedi. Takımımız inşallah ileriki günlerde takımın uyumu ve eklenecek yeni futbolcularla başarıyı yakalayacaktır. Beşiktaş altyapısından da orta saha mevkiine bir transfer yaptık. Oda Pazar gününden itibaren antrenmanlara başlayacak. Bu futbolcuyu almak için çok uğraştık. Sağ olsun Feyyaz Uçar hocamızda bize çok yardımcı oldu” dedi.

 

    “4 TANE DAHA TAKVİYE YAPACAĞIZ”

   Takımda uyum sürecinin devam ettiğini belirten Yenitürk, “Takımımızda antrenman eksikliği var. Bilindiği gibi kampa geç başladık. 7’ye yakın transferimiz Erzurum kampını hiç görmediler. Rakibimiz oturmuş bir takımdı ve onlar uyum sürecini atlatmışlardı. Mevcut takımlarında 7-8 futbolcuları geçen seneden kalma futbolcular. Bizim takımımız daha yeni. Pandemiden dolayı Türkiye genelinde 3 aya yakın futbolcular çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. Oturmuş takımlar hemen antrenmanlara başladı. Biz bu takımlardan 15-20 gün sonra antrenmanlara başladık. 15 günlük bir kamp süreci geçirdik. Geçen seneye göre bu yıl takım içerisinde ciddi değişiklikler oldu. Kongre sürecimizden dolayı birçok futbolcumuzu kaybettik. Kongreden önce futbolcularımıza gitmeyin deme gibi bir şansımız yoktu. Ama her şeye rağmen yine toparladık ve iyi bir kadro oluşturduk. Zamana ihtiyaç var. Birkaç tane daha takviye yapacağız. Bu takviyelerimizde 2 hafta içerisinde netleşecektir. İnşallah düzelecektir. Şuan ki kadroya 4 tane daha takviye yapacağız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29