Vanspor, Eyüp maçına kilitlendi

Vanspor yarın saat 13.00’te Eyüpspor’u konuk edecek. 18 puanla 7. Sırada yer alan temsilcimiz bu maçla çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Vanspor, Eyüp maçına kilitlendi

           TFF 2. Lig kırmızı grupta 12. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma saat 13.00’te başlarken, son 6 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.
Ligin 12. Haftasında 26 puanla Lider Tuzlaspor zorlu Uşakspor deplasmanına, Bandırmaspor ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidiyor.

 


          Son haftaların başarılı takımları olan Kırşehirspor Ergene Velimeşespor deplasmanına giderken, Kastamonuspor ise Etimesgutspor deplasmanında puan kapma mücadelesini verecek.
18 Puanla 7. Sırada yer alan Vanspor ise 2 hafta aradan sonra yarın oynayacağı Eyüpspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak. Bu karşılaşma için hafta boyunca alt yapı hocaları nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.

 


           Yarın saat 13.00’te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmaya taraftarlar Türk Bayrağı ve Vanspor bayraklarıyla gelecek. Bu çerçevede stat önünde de Bayrak dağıtımı yapılacak. Orta hakem Mustafa İlker Çoşkun’un yöneteceği karşılaşmada cezası kaldırılan Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk protokoldeki yerinde oturacak.

 


      TFF 2. Lig kırmızı grupta 13. Hafta karşılaşmaları 16-17 Kasım’da oynanacak. Vanspor ligin 13. Hafta maçında deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29