Vanspor, Etimesgut deplasmanında…

Vanspor bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk oluyor. Orta hakem Selim Özen’in yöneteceği karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Vanspor, Etimesgut deplasmanında…

          TFF 2. Lig kırmızı grupta 10. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. 18 takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma 13.00’te, 6 karşılaşma ise 13.30’da başlarken, son karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.
Ligin son haftalarında kaybettiği puanlarla zirveden uzaklaşan ve 5. Sırada yer bulan Vanspor, bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk oluyor.

 


          Son haftalardaki istikrarsız gidişatına dur demek isteyen kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan Van’a 3 puanla dönmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya giden Vanspor’u bu kritik maçta çok sayıda taraftar da yalnız bırakmayacak.

 


        Bugün saat 13.30’da Ankara Etimesgut Belediye Stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Selim Özen yönetecek. Vanspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olurken, Lider Tuzlaspor Kahramanmaraşspor deplasmanına yakın takipçisi olan Bandırmaspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanına gidecek.

 


          Yine zirve hesapları yapan 2 takım Ankara Demirspor ile Kastamonuspor Ankara’da karşılaşacak.
Etimesgutspor maçı ardından Van’a dönecek olan Vanspor 30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER