Vanspor, Elazığ'da galibiyet hedefliyor

Ligin 15. Haftasında Elazığspor’a konuk olacak olan Vanspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Yarın saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı kanal 23 Tv canlı yayınlayacak.

Vanspor, Elazığ'da galibiyet hedefliyor

            TFF 2. Lig kırmızı grupta 15. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma saat 13.00’te son 6 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.
 Teknik direktör değişikliğiyle son 2 hafta maçlarını kazanarak yeniden zirveye yerleşen Vanspor, yarın deplasmanda Elazığspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Elazığspor deplasmanından da galibiyetle dönmenin ve galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

 


       Yarın saat 13.00’te Gençlik merkezi sentetik sahasında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Egemen Artun yönetecek.
İki takım açısından da önemli olan karşılaşmayı Elazığ kanal 23 televizyonu canlı yayınlayacak. Vanspor 24 puanla 6. Sırada yer alırken, Elazığspor ise 12 puanla 15. Sırada yer alıyor.
 Vanspor Elazığspor maçına kilitlenirken, kente de Vanspor’a maddi destek için Benim Şehirim Benim takımım kampanyası aynen devam ediyor.

 


        Van TSO’nun başlatmış olduğu kampanyaya ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Kampanyada elde edilen gelirinde önümüzdeki günlerde kulüp tarafından açıklanması bekleniliyor.
     TFF 2. Lig kırmızı grupta ilk devrenin bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı.

 


        Grupta geçen hafta liderliğe oturan Bandırmaspor yarın sahasında liderliği devr aldığı Ankara Demirspor’u konuk edecek.
Tuzlaspor evinde Etimesgutspor’u, Kırşehir Belediyespor ise Sivas Belediyespor’u konukm edecek.
 Yarın deplasmanda Elazığspor’a konuk olacak olan Vanspor, bu maçın ardından İstanbul’a hareket edecek. 4 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da Ziraat Türkiye Kupası maçında Kasımpaşaspor’a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçın ardından Van’a dönecek.
Vanspor ligin 16. Hafta maçında Tuzlaspor’u konuk edip, son hafta ise Kırşehir Belediyespor deplasmanına gidecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER