Vanspor'da neşeli idmanlar sürüyor

Pazar günü saat 16.00’da evinde Bandırmaspor Baltok’u konuk edecek olan Vanspor’da neşeli idmanlar dikkat çekiyor. Vanspor’un idmanlarını takip eden taraftarlar ise idman sonrası meşaleler yakarak ve marşlar söyleyerek takıma destek verdi.

Vanspor'da neşeli idmanlar sürüyor

            Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Vanspor, Pazar günü oynanacak maç öncesi idmanlarını sürdürüyor. Van Atatür Şehir Stadı’ndaki idmanların neşeli devam ettiği görülürken, idmanları taraftarlar da takip ediyor.

 


            Kırmızı siyahlılar 1 Eylül Pazar günü oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk hesapları yapan Vanspor ve Bandırmaspor maçı ilk haftanın en kritik maçı olarak görünüyor. Vanspor Bandırmaspor maçı Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Grupta diğer karşılaşmalarda ise Sakaryaspor sahasında Ergene Velimeşespor’u konuk ederken, Tuzlaspor Kastamonuspor ve Kırşehirspor ise Eyüpspor deplasmanına gidecek. Öte yandan Van Atatürk Şehir stadında sürdürülen çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Yeni yapılan tribünler ve boyama bitme aşamına gelirken, kale arkası açık tribünlerin ise en kısa zamanda bitirilmesi bekleniliyor.

 


           Van Atatürk Şehir Stadı’ndaki idmanların neşeli şekilde devam ettiği görülürken, idmanları izleyen taraftarların da meşaleler yakarak ve söylenen marşlara eşlik ederek takımı desteklediği görüldü. Ayrıca taraftarlar, aldıkları tatlıları Vanspor teknik heyeti ve futbolculara ikram etti.

 


           Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in ise sık sık oyuncuları yönlendirdiği, neler yapması gerektiği konusunda uyardığı dikkat çekti.

 


             Taraftarlar takımın motivesinin iyi olduğunu belirterek, Pazar günkü maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.
Öte yandan seyircisiz oynanacak olan karşılaşmanın TRT Kurdi’den canlı yayınlanacak olması taraftarları sevindirdi. Birçok taraftarın maçı televizyon ekranlarından izleyeceği öğrenilirken, oyuncuların da böylesi maçlarda kendini göstermek adına daha çok çaba göstereceği belirtiliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER