Vanspor'da hazırlıklar sürüyor

Ligde oynadığı son maçta Elazığspor'u Sedat Cengiz ve Yakup Demir’in golleriyle 2-1 yenerek, 21 puanla üçüncü sırada yer alan Vanspor’da, 29 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bayburt Özel İdare maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı siyahlı ekip öte yandan Ziraat Türkiye Kupası maçında Sivas Belediyespor’a mağlup olmasına rağmen, rakip takımın kural hatası dolayısıyla hükmen galip gelme ve Fenerbahçe ile oynama şansına sahip.

Vanspor'da hazırlıklar sürüyor

          Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, geçtiğimiz hafta evinde Elazığspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 21 yaptı ve üçüncü sırada yer aldı.

   Kırmızı siyahlı ekip İskele’de bulunan Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

    29 Kasım Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Vanspor, bu maça sıkı şekilde hazırlanıyor.

   Teknik Direktör Serhat Gülpınar, bu maçın yanı sıra, önceki hafta Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşanan skandal olaya değindi.

    Gülpınar, rakip takımın kuralları çiğneyerek, farklı kişileri kulüp hocası ve yöneticisi olarak stada soktuğunu, bu durumun kendilerini hükmen 3-0 kazanma ihtimali ile karşı karşıya bıraktığını belirterek, “Bu işin peşini bırakmayacağız. Rakibimiz kuralları çiğneyerek hareket etmiş. Tur atladıktan sonra Süper Lig temsilcisi ve üç büyük takımdan biri olan Fenerbahçe ile eşleşmiştir. Eğer doğru ve tarafsız bir karar verilirse bizim takım tur atlar ve Fenerbahçe ile eşleşir. Bu durum da bizim takımımızın reklamı açısından ses getirir” yorumunu yaptı.

    Bu arada bazı yaygın gazetelerin spor sayfalarındaki yazarlar da duruma dikkat çekerek, Vanspor’un tur atlaması ve Fenerbahçe ile eşleşmesi gerektiğini yazdı.

Lig hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Vanspor, oynadığı son üç maçta dokuz puan toplamıştı. Kırmızı siyahlı takım deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’u yenmesi halinde dörtte dört yapacak ve puanını 24’e yükseltecek.

Pazar günü Vanspor’un grubunda da birbirinden zorlu maçlar var.

   En dikkat çeken maç ise, Lider Eyüpspor ile Turgutluspor arasında oynanacak. Eyüpspor 28 puanla liderlik koltuğunda otururken, 24 puanlı Turgutluspor da ikinci sırada yer alıyor.

    19 puanla dördüncü sırada bulunan Serik Belediyespor ise, 16 puanla altıncı sırada yer alan Kırklarelispor ile mücadele edecek.

Grupta 19 puanla beşinci sırada bulunan Sakaryaspor, deplasmanda Pendikspor ile karşılaşırken, 16 puanla yedinci sırada yer alan Etimesgut Belediyespor da evinde 1922 Konyaspor’u konuk edecek.

Mamak FK evinde Karacabey Beldiyespor’u, Elazığspor ise Pazarspor’u konuk ederken, Bodrumspor da Kırşehir deplasmanında puan arayacak. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER