Vanspor'da galibiyet hesapları…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 10. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Vanspor FK, Ankara deplasmanında Etimesgutspor’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Vanspor'da galibiyet hesapları…

             TFF 2. Lig kırmızı grupta 10. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma 13.00’da, 6 karşılaşma ise 13.30’da başlarken, son karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.
Lider Tuzlaspor ligin 10. Hafta maçında Kahramanmaraşspor deplasmanına giderken, yakın takipçisi olan Bandırmaspor ise Kardemir Karabğkspor deplasmanına gidecek.

 


        Yine zirve hesapları yapan 2 takım Ankara Demirspor ile Kastamonuspor Ankara’da karşılaşırken, Vanspor ise yine Ankara deplasmanında Etimesgutspor’a konuk olacak. Son 3 hafta maçlarında kaybettiği puanlarla liderlikten kopan Vanspor, 17 puanla 5. Sırada yer alıyor.

 


          Son haftalarda kaybedilen puanların telafi edilmesi ve yeniden istikrarlı bir çıkış yakalanması için Vanspor’da hafta boyunca yoğun bir çalışma yapıldı.
Gerek kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve gerekse teknik kadro takımla yakından ilgilenerek takımın yeniden istikrarı yakalamasını istediler. Vanspor’da Osman Torun ve Sefa Küpeli’nin sakatlıkları sürerken, takımda morallerin yerinde olduğu gelen haberler arasında. Yarın Ankara’da Etimesgutspor’la karşılaşacak olan Vanspor, bu maçı kazanarak liderliği yeniden elde etmenin hesaplarını yapıyor.

 


         Yarın Ankara Etimesgut Belediye Stadında oynanacak olan karşılaşmaya Ankara, İstanbul ve Van’dan çok sayıda Vanspor taraftarlarının destek için maça gitme çalışmaları yapıyor. Yarın saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem, Selim Özen yönetecek.

 


         Vanspor 17 puanla 5. Sırada yer alırken, Etimesgutspor ise 10 puanla 10. Sırada yer alıyor.
Vanspor Etimesgutspor maçı ardından Van’a dönerek 30 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da Sancaktepespor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı hazırlıklarına başlayacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER