Vanspor, Bayburt maçına odaklandı

Kendi tesislerinde ve şehir stadındaki idmanlarını tamamlayan Vanspor, yarın oynayacağı Bayburt Özel İdarespor maçına odaklandı. Grupta 21 puanla yedinci sırada bulunan kırmızı siyahlı ekip, maçı kazanması halinde Bayburt ile puanlarını eşitleyerek, averajla rakibinin üstüne yerleşecek.

Vanspor, Bayburt maçına odaklandı

           TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.00’te evinde Bayburt Özel İdarespor’u konuk edecek.
Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maç için idmanlarını tamamlayan ve maçı bekleyen Vanspor, söz konusu karşılaşmadan galibiyet hedefliyor.

 


           Teknik Direktör Taner Taşkın ile geçen hafta çıktığı Kastamonuspor maçını, Tunç Murat Behram’ın golleriyle 3-0 kazanan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı da kazanması halinde çıkışını devam ettirecek.

 


     Vanspor, 7. Hafta evinde oynadığı Uşakspor maçını kaybetmesinin ardından yaklaşık 6 hafta boyunca kazanamamıştı.
 Öte yandan grupta birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

 

    
          28 puanla liderlik koltuğunda oturan Ankara Demirspor, bugün evinde 26 puanla dördüncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor’u konuk ederken, 27 puanla ikinci sırada bulunan Bandırmaspor ise deplasmanda Uşakspor’u ağırlayacak.
Grupta 27 puanla üçüncü sırada bulunan Tuzlaspor, 17 puanla onuncu sırda yer alan Sivas Belediyespor deplasmanına giderken, 22 puanla altıncı sırada bulunan Kastamonuspor ise bugün deplasmanda Eyüpspor’un konuğu olacak.

 


          19 puanla sekizinci sırada bulunan Kahramanmaraşspor evinde grubun son sırasındaki Karabükspor’u konuk ederken, 17 puanla dokuzuncu sırada yer alan Sakaryaspor ise deplasmanda Bodrumspor’un konuğu olacak.
Temsilcimiz Vanspor haftaya ise deplasmanda Birevim Elazığspor’la deplasmanda karşılaşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29