Van Galatasaray alt yapı takımı sezonu açıyor

Van Galatasaray Alt Yapı (6-18) Futbol Takımı son hazırlıklarını tamamlayarak futbol sezonunu açıyor.

Van Galatasaray alt yapı takımı sezonu açıyor

   Dünyayı pençesi altına alan ve tüm sektörleri olduğu gibi futbolu da olumsuz olarak  etkileyen koronaviros salgını sonrası  hayat yavaş normale dönüyor.
Spor branşlarında mücadele eden takımlar da yavaş yavaş  sahalara dönüyor. Bu doğrultuda Van Galatasaray Alt Yapı (6-18) Futbol Takımı da son hazırlıklarını tamamlayarak futbol sezonunu açıyor.

 1 Temmuz' da antremanlara start verecek olan Galatasaray Van Futbol Okulu Antrenörü Turabi İnak gazetemize konuştu.


 İnak, “Malumunuz 2020 yılı hiç kimsenin beklemediği bir salgınla hayatımıza girdi. Ve istesek te istemesek te bu hastalıkla yaşamaya çalıştık. Gerek aile hayatımızda gerek iş hayatımızda gerek se de sosyal ve sportif hayatımızda herşey ters düz oldu. Öncelik tabiki insan hayatı ve insan sağlığı olduğu için devletimizin ve hükümetimizin tüm uyarılarını azami hassasiyet göstererek uyguladık. Bu bağlamda futbol maçlarımıza yıldız ve genç kategoride devam ettiğimiz antremanlara 1 Temmuz itibari ile yeniden başlıyoruz. Yeni dönemde başta maske ve sosyal mesafe olmak üzere temizlik ve hijyene büyük önem vererek çalışmalarımıza başlıyoruz. Sınırlı sayıda sporcu kayıtlarımız devam ediyor. Kontenjanlarımız sınırlı olduğu için kayıt işlemi için öncelikle yetenekli sporcuları erken kayıt yaptıran öğrencileri kadromuza katacağız. Kayıtlarımız bittikten sonra her hangi bir oyuncu alamayacağımız için bu noktada velilerimizden ve sporcu kardeşlerimizden anlayış bekliyoruz. Umarım yeni dönem başta spor camiamız olmak üzere tüm insanlığa sağlıkla birlikte hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Bölge:Ziya Türk

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 18:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 5 ay Önce

Numarası kaçtır

SIRADAKİ HABER