Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na yoğun ilgi…

Pandemi tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına devam eden Van Fenerbahçe Futbol Okulu’na talepler artmaya başladı.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na yoğun ilgi…

          Van Fenerbahçe Futbol Okulu Mart ayında Koronavirüs nedeniyle kapılarını futbol eğitimine kapatmıştı.

   Futbol okulunun yeniden açılması ve pandemi tedbirleri çerçevesinde çalışmaların başlamasıyla futbol tutkunlarının Okula ilgisi gözlerden kaçmıyor.

     Futbol tutkunu gençler ve çocuklar futbol eğitimine yeniden başlamanın heyecanını yaşıyor. Deneyimli ve tecrübeli bir ekip veren futbol eğitimini veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Corona Virüs tedbirlerine sıkı bir şekilde uyarak çalışmalarını yürütüyor.

   Van Fenerbahçe Futbol Okulunda haftanın 3 gününde verdiği Futbol eğitimlerinde, Teknik direktör Turgay Karatekin’le birlikte eski Vanspor futbolcuları Bengin Çakay, Can Polat, Ergin Çiftçi, Vedat Balkış ve Bayan eğitimci Ceylan Tatar görev alıyor.  

            Van Fenerbahçe Futbol okulunun çalışmalarıyla ilgili konuşan Teknik direktör Turgay Karatekin, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığıdır. Bu çerçevede Pandemi nedeniyle gerekli önlemleri alarak çalışmalarımı yapıyoruz” dedi.

    Yine konuyla ilgili konuşan Teknik direktör Bengin Çakay ise “Mart ayında meydana gelen Koronavirüs nedeniyle uzun süre ara verdiğimiz çalışmalarımızı yeniden başlatarak tedbirler çerçevesinde çocuklarımıza futbol eğitimi veriyoruz. Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bu dönemin bir an önce bitmesi hepimizin temennisidir. Bu süreçte bizim için insan sağlığı ön plandadır. Gerekli tedbir ve önlemleri alarak eğitimlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz” dedi. 

    Haftanın 3 günü Futbol eğitimi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu’na ilginin her gün arttığı görülürken, futbol eğitmenleri sürecin düzelmesiyle çalışmalarını haftanın 5 gününe yayacaklarını dile getirdiler.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29