Karadayı, GESKON Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı'na getirildi

Dünyanın farklı ülkelerinde şubeleri olan ve ülkemizde de tüm şehirlerde temsilcilikleri bulunan Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) İl Başkanı olan Nihat Karadayı, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı’na getirildi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Karadayı, iyi bir gençliğin yetişmesi için çabaladıklarını belirtti.

Karadayı, GESKON Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı'na getirildi

   Gençlik ve Spor Konfederasyonu, bünyesinde bulunan başkanlık ve temsilciliklerin sayısını arttırıyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma ve spora yöneltme çalışmaları ile bilinen GESKON, Van’da da il ve ilçe temsilciliklerini kuruyor.
Daha önce Van İl Başkanı olan Nihat Karadayı, konfederasyon yönetimi tarafından, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı görevine atandı.
   Gazetemize açıklamalarda bulunan GESKON Doğu Anadolu Bölge Başkanı Nihat Karadayı, vatanını, milletini seven, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara bulaşmayan, spora yönlendirilen gençliğin bu ülkenin geleceği adına güzel işler yapacağı inancıyla çalışmaların bu doğrultuda süreceğini ifade ederek, yakında il ve bölge başkanlığı bürolarının açılışının yapılacağını dile getirdi.
   GESKON olarak dünyanın birçok yerinde temsilciliklerinin olduğunu anlatan Karadayı, “Ben daha önce Van İl Başkanlığı görevini yürütüyordum. Şimdi Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı’na atandım. İl Başkanımız ise Muhammet Karadayı oldu” dedi.
   İlçe başkanlarının da şekillendiğini ifade eden Karadayı, “Dört ilçe dışında diğer tüm ilçelerde temsilcilikler oluşturuldu. İpekyolu İlçe Başkanımız Mesut Gülçimen, Tuşba İlçe Başkanımız Ömer Duran, Edremit İlçe Başkanımız Ferhan Bayram, Erciş İlçe Başkanımız Hakan Yağar, Çatak İlçe Başkanımız Hekim Gündoğdu, Çaldıran İlçe Başkanımız Abdurrahman Kedali, Muradiye İlçe Başkanımız İlhan Narinç, Bahçesaray İlçe Başkanımız Enver Fener, Başkale İlçe Başkanımız ise Mehmet Kara seçildi. Bunların dışında; Özalp, Saray, Gürpınar ve Gevaş ilçe başkanları da kısa süre içinde belirlenecek” dedi.
   İyi bir gençlik yetişmesi için çalışmaların sürdüğünü anlatan Nihat Karadayı, “GESKON olarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma çalışmalarımız sürüyor. Özellikle son yıllarda uyuştucu konusunda büyük tehlikeler olduğunu görüyorsunuz. Onlarca farklı türden uyuşturucu maddeler, gençlerimizi olduğu gibi, ailelerimizi de uçuruma sürüklüyor. Bu gençlerin yanlış yola sapmaması ve özellikle spora yönlendirilmesi noktasında gayretlerimiz sürüyor. Vatanını, milletini, bayrağını seven nesiller yetiştirilmesi konusunde herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekir. Bizler de bu doğrultuda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER