Fenerbahçe Futbol Okulu'nda çalışmalar başlıyor

Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Kovid 19 salgını nedeniyle ara verdiği çalışmalarına, 1 Temmuz itibariyle deneyimli hocalarla başlıyor. Van'da yeni yıldız futbolcuların çıkması için söz konusu futbol okullarının büyük katkısının olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe  Futbol Okulu'nda çalışmalar başlıyor

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda futbol tutkunu gençler ve çocuklar futbol eğitimine yeniden devam etmek için 1 Temmuz'u iple çekiyor.
Yaklaşık 100 öğrencinin futbol eğitimini deneyimli ve tecrübeli bir ekip veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Koronavirüs nedeniyle ara verdiği eğitimlerine 1 Temmuz'da yeniden başlayacak.
Bu çerçevede hazırlıklarını sürdüren Van Fenerbahçe futbol okulu, 1 Temmuz'da öğrencileriyle yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

 

KİMLER GÖREV ALIYOR?
 Van Fenerbahçe Futbol Okulunda Teknik direktör Turgay Karatekin'le birlikte eski Vanspor futbolcuları Bengin Çakay, Can Polat, Ergin Çiftçi, Vedat Balkış ve Bayan eğitimci Ceylan Tatar görev alıyor.
Yüzlerce öğrenciye verdikleri kaliteli futbol eğitimi sayesinde her geçen günde katılımların artığı Fenerbahçe Van Futbol okulu'nda Futbol Eğitimi alan çocuklar ve gençler hem Eğitimcilerden hem eğitimden hem de ortamdan memnun.
Yaz döneminde haftada 3 gün eğitim verecek olan Van Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklara yetenekleri doğrultusunda futbol eğitimi ve olanaklarını sunuluyor. Bu çerçevede Van Fenerbahçe Futbol Okulu çocuklara teknik ve sosyal alanda da temsili yetenekleri kazandırma çalışmaları yapıyor.


1 Temmuz'da yeniden kapılarını açacak olan Van Fenerbahçe Futbol okulunun çalışmalarıyla ilgili konuşan Teknik direktör Turgay Karatekin yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza yeniden başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim verdiğimiz yüzlerce çocuğumuz yeniden futbol eğitimini görmenin heyecanı içinde. Bizler temizlik çalışmalarını yapmaya başladık. İnşallah sosyal mesafeyi de bozmadan eğitimlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz kentimizde gizli kalmış yetenekleri kazanmaktır. Bizlerde alt yapılardan geldik. Bunun bilincinde hareket ederek güzel işler yapmayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunun meyvesini hep birlikte göreceğiz" dedi.


 Yine konuyla ilgili konuşan Teknik direktör Bengin Çakay ise, "Korona Virüs nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza yeniden başlamanın heyecanı içindeyiz. Biz öğrencilerimiz ise bizleri özledi. İnşallah temizlik kurallarına uyarak sosyal mesafeyi koruyarak 1 Temmuz'da yeniden çalışmaya başlayacağız. Kapımız tüm gençlerimize ve çocuklarımıza açıktır diyen Çakay, Vizyonumuz, Van Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklarımıza, yetenekleri doğrultusunda en mükemmel futbol eğitimi ve olanaklarını sunmaktır. Bunu da yapıyor ve başaracağımıza nice yetenekleri kazanacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 Van Fenerbahçe Futbol Okulu, 1 Temmuz 2020 tarihinde corona virüs nedeniyle kapılarını kapattığı futbol eğitimine kapılarını yeniden açacak. Van Bölge Gazetesi: Emre An

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29