Cevahir, Vanspor camiasını kahvaltıda ağırladı

Van'da kafe ve restoran işletmeciliği yapan Cevahir adlı işyeri, Vanspor kafilesini kahvaltıda konuk etti. Vanspor teknik heyeti ve sporcuların katıldığı kahvaltı etkinliği renkli geçti.

Cevahir, Vanspor camiasını kahvaltıda ağırladı

                 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor için kentteki bazı esnafların maddi manevi desteği sürüyor.
Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Cevahir Kafe Restoran; kırmızı siyahlı camiayı kahvaltıda ağırladı.
Cevahir Kafe ve Restoran sahibi Ali Ekinci, daha önce İstanbul gibi şehirlerde çeşitli işletmelerde çalıştığını, Van'a ise yeni geldiğini belirterek, "Van'a geldikten sonra kentimizin önemli markalarından olan Vanspor'a manevi bir destek sunmak istedik. O yüzden kırmızı siyahlı camiayı kahvaltıda ağırladık. Vanspor'a başarılar diliyoruz. İnşallah Pazar günü oynanacak olan Bayburtspor maçını da kazanırız. Vanspor'u ağırladığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

 


          Cevahir Kafe Restoran'ın usta aşçılarından biri olan Adem Ergin ise, Van mutfağını hak ettiği yere getirmek için çabaladıklarını söyleyerek, daha önce çok sayıda yarışmalara katıldıklarını, başarılı oldukalarını, tecrübesini şimdi Cevahir'de ortaya koyacaklarını anlattı. Ergin, Vanspor'u konuk ettikleri için de mutlu olduklarını dile getirdi.

 


         Kahvaltıda ağırlanmanın kendilerini sevindirdiğini ve futbolculara moral aşıladığını söyleyen Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise, "Cevahir Kafe Restoran yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizleri kahvaltıda konuk ettiler. Takımın şehirle bütünleşmesi ve kaynaşması açısından bu tür davetlerin önemi büyük" dedi.

 


       Geçen haftaki galibiyet ve bu hafta oynanacak olan maça da vurgu yapan Taşkın, "Geçtiğimiz hafta Kastamonu'da güzel bir galibiyet elde ettik. Bu hafta Bayburtspor maçında da inşallah galip gelerek çıkışımızı devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER