B.Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor'un hafta sonu oynayacağı Altındağ Belediyespor maçı TRT Kurdi'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı yayınlanacak olması, taraftarları da mutlu etti.

B.Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak

          B.Vanspor'un Pazar günü saat 15.00'te deplasmanda oynayacağı Altındağ Belediyespor maçının TRT Kurdi'den canlı olarak yayınlanacak olmasının sevindirici olduğunu belirten taraftarlar, "Bizim takım beş maç oynadı, ama hiçbir maçı canlı yayınlanmadı. Bu maçın TRT Kurdi tarafından canlı olarak yayınlanması bizler açısından da sevindiricidir. Van'da oynanan maçtansa, deplasmanda oynanan maçı televizyondan izlemek bizim açımızdan daha güzel. Çünkü zaten sporu seven veya bu kentin takımını seven biri olarak Van'da oynanan maçta bizler statta oluruz. Umarız B.Vanspor bu maçı alarak puanını 11 yapar ve üst sıralara yükselir" yorumunu yaptılar.

 


        Öte yandan Pazar günü oynanacak olan maçı Ankara'da bulunan Vanlı taraftarların da stattan izleyerek, B.Vanspor'u destekleyeceği öğrenildi. B.Vanspor'un fanatik taraftar ekibi olan Grup Kobralardan birkaç kişinin de maçı stattan izleyeceği belirtildi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER